To jest widok strony w wersji do druku
-
Niestety u mnie inaczej. Klawisz Apps radia potem - uconnect live - zębatka w dolnym lewym rogu ekranu - informacje ogólne - i jest Uconnect live 4.3.0 i update manager 2.2.0. Czyli wczesne średniowiecze w porównaniu z innymi wersjami...Procedura spod przycisku fizycznego u mnie nie ma zastosowania bo brak jest takiego menu. Chyba że wersja 16.. to wersja innego oprogramowania samochodu tylko że u mnie nie bardzo mogę to sprawdzić.
-
-
Wersja 5.0 bez nawigacji.
-
W moim Uconnect Live to 2.22.0. W każdym bądź razie nie jest to wersja Uconnect'a. Na pewno masz dwa przyciski nad prawym pokrętłem. Sprawdziłem zdjęcia w sieci i jest przycisk ustawień i pod nim strzałka powrotu.
-
Pod przyciskiem fizycznym nie mam takiego menu jak pisałeś. Natomiast pod przyciskiem Apps po wejściu dalej jest nr 4.3.0 i jest jasny i czytelny zapis "wersja uconnect live" i wersja aktualizatora 2.2.0. i niestety tej wersji się będę trzymał. Po południu moge wrzucić foto ale to nic nie zmieni.
-
U Ciebie może być pod inną nazwą. W wolnej chwili zajrzę w papiery.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Porównałem instrukcje do 6,5" i 5". W 6,5" menu Informacje Systemowe podali, w 5" nie. W takim razie informacje w Twoim przypadku można uzyskać z ukrytego menu radia, kombinacje klawiszy podpiąłem w wątku http://fiatklubpolska.pl/500x-533/uk...c-w-5-a-34091/
Instrukcja potwierdza również to co pisałem wcześniej. To co podajesz jest tylko i wyłącznie związane z wersjami aplikacji Uconnect Drive i nijak się ma do wersji oprogramowania auta. Aktualizacje również dotyczą tylko aplikacji Uconnect Live, czyli Eco Drive, TuneIn, Deezer, Facebook i innych.
-
Możesz podać strukturę menu inżyniera w wersji 6.5? w tym menu istotne z punktu widzenia danych o wersji oprogramowania, dacie jego wydania, nr itp... o ile nie jest to kłopot. Być może pojadę do serwisu w przyszłym tygodniu to postaram się dowiedzieć co u mnie. Nie chcę tam grzebać z wiadomych powodów...
-
Gdy będę w aucie, to wyciągnę informacje.
-
Widzę, że temat umarł. Więc dalej - oprogramowanie radia u mnie to wersja nr 08.05.06.02. Dysponuję już wykazem wersji oprogramowania 15 centralek/elementów programowalnych pojazdu - ale to nie jest miejsce na publikację tych danych. Zainteresowanych proszę o prywatną wiadomość.