Mój brat załatwił go od człowieka trudniącego się sprowadzaniem aut z zagranicy. Bez czujnika nawet bym się nie ruszał po odbiór auta.
To jest widok strony w wersji do druku
Mój brat załatwił go od człowieka trudniącego się sprowadzaniem aut z zagranicy. Bez czujnika nawet bym się nie ruszał po odbiór auta.
W Szczecinie za 25PLN można wypożyczyć miernik lakieru. Profesjonalny. Już sprawę załatwiłem z gościem
No i bardzo dobrze że załatwiłeś sobie ten miernik lakieru. Lepiej sprawdzić całą karoserię przed wydaniem auta niż później dowiedzieć się że auto było malowane. Ja kupiłem nową baterię do tego czujnika żeby mieć pewność że nie będzie przekłamywał wartości:smile: Kiedy odbierasz swoje tipo????
Wiem że jest w Tychach. Jak wszystko będzie ok to czwartek.
No to szykuj się na spota gdzieś na S3:smile::smile:
Marny jak Twoje felgi?
a spotkać się to ja chętnie może być i w MC na S3
We wtorek zadzwonię do rzecznika i zapytam jak sprawa wygląda. No musimy się zobaczyć gdzieś pomiędzy naszymi miejscowościami:smile:
Odgrzewam kotleta, ASO sieradz dało kolejny popis, odwlekali aktualizacje map aż się "przedawnił" termin 3 miesięcy darmowych aktualizacji ale pod naciskiem tego, że obiecali to zrobić w terminie a ONI się NIE WYWIĄZALI, zaczeli "aktualizacje". No i popsuli nawigacje, nie działa w ogóle, ktoś się z takim partactwem spotkał? generalnie jestem bliski wystosowania głębokiego zażalenia do centrali fiata i jakiegoś pozwu bo kończy mi się cierpliwość.
Według tego Fiat Tipo ma 3 lata aktualizacji map za darmo.
The Mopar Map Care service is currently available for the following models:
- New Fiat 500S
- New Fiat 500
- New Abarth 595
- Fiat Tipo Sedan
- Fiat Tipo Station Wagon
- Fiat Tipo Hatchback
- Alfa Romeo Giulia (from beginning of 2017)
With one of the following radios:
- Uconnect 7" Radio Nav
- Uconnect 5" Radio Nav
With Mopar Map Care, updates are free for three years from the vehicle warranty starting date.
Wszystko spoko ale co mi z tego skoro w serwisie POPSULI NAWIGACJE? tak że NIE DZIAŁA W OGÓLE NIE DA SIĘ WŁĄCZYĆ ANI Z NIEJ KORZYSTAĆ, bo chyba umknęło to w mojej wypowiedzi.
I co oddali ze sie samo zepsuło? Zadzwon do TVN Turbo program Turbo kamera ;)
No stwierdzili, że cały ten panel z nawigacją tzn tą jednostkę centralną trzeba wymienić i się podśmiechiwał ten jeden, że tylko 1 na 5 się udało zaktualizować a reszta się w "niewyjaśnionych okolicznościach popsuła". Teraz pytanie co uszkodzą podczas wymiany i czy to na co wymienią będzie działać i co przy każdej próbie updateu będzie trzeba wymieniać cała jednostkę multimedialną? Trochę parodia.
Dziwne, wiele osób z forum pisało o poprawnej i bezproblemowej aktualizacji więc albo tak mało osób jest na forum albomają rację, w co wątpię żeby grupa FCA wypuściła aktualizację która psuje cokolwiek a jest stworzona zeby uzytkownik sam sobie to zrobił