To jest widok strony w wersji do druku
-
Dodam jeszcze, że po samej rozbiórce prawej osłony kokpitu i schowka, który dodatkowo trzyma się jeszcze na 6 kołkach/zatrzaskach, wymiana filtra bezproblemowa, nie wymagająca łokci wyginających się w drugą stronę i żeby zniszczyć filtr trzeba się postarać - GP w tym przypadku jest zupełną przeciwnością. Na duży plus zasługuje umieszczenie dmuchawy za filtrem, gdzie niestety w GP filtr jest przed wymiennikiem, a za wentylatorem, który wiadomo w jakich warunkach w takiej konfiguracji pracuje.
-
Mata w bagazniku
Nowa mata gumowa do bagaznika plus siatka na pierdoly na oparcie tylnego siedzenia.
-
Podrzucisz link do tej siatki?
Tapatalk@Galaxy S7
-
Na ebayu znalazlem ale w uk mieszkam...
Cos takiego trzeba szukac.
CARGO NET FIAT 500X CAR BOOT LUGGAGE TRUNK FLOOR NET STORAGE ORGANISER | eBay
A jesli chodzi o mate to cos takiego:
FIAT 500X 2015- up Tailored Boot tray liner car mat Heavy Duty TLFI302 | eBay
Co do maty to troche jestem zawiedziony bo jest troche fumowa a troche plastikowa...a myslalem ze z samej gumy bedzie.Siatka ok ale ja wziolem orginalna z fiata a jak przyszla to mysle ze nie ma znaczenia jaka bo zapina sie na chaki i za tylne zaglowki .
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ja mam taka i w polsce sa tez ale kosztuje 208 pln ja kupilem za 30 funa tutaj to nie tragedia ...radze szukac nie od deleara
http://m.ebay.pl/itm/Genuine-Fiat-50...655?nav=SEARCH
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Trzeba szukac czegos takiego...
https://www.ebay.co.uk/p/?iid=281931...7892488&chn=ps
-
-
No niezle wygladaja dobrze...
Ja za mate dalem ok 80 zl a za siatke prawie 150😅😭 ale wszystko w funtach no i siatka jest na tylnym oparciu ... jutro zrobie zdjecia jak to wyglada.
Pozdrawiam
-
-
Wlasnie taka mam jak kolega Lukas napisal... nie jest tania w porownaniu do maty 😂 ale pewnie jak moja jest firmowana przez Mopar ..i to dlatego.
-
Heh, kogoś lekko poniosło z ceną za ten kawałek sznurka.
-
Cytat:
Napisał
lukasz.zst
A foto z 500L-a :smile: Ta z ebay bardziej uniwersalna, ale za to w 500L będzie się słabo sprawdzać.
-
Kolejny raz umyłem dziada :) Teraz jest cały brązowy, a nie szary do dolnej połowy drzwi :)
-
-
a wszystki płyny ustrojowe wymieniłem.... hamulcowy z tylu to az był zielony i wołał o wymianę :)
ale umyć od 2 miesięcy to mi się go nie chce :-/
-
Ja swojego tez ostatnio umylem ale jak dywanik trzepalem to mi sie znaczek 500 z dywanika urwal😭myslalem ze jest przyklejony a jest przyczepiony na smieszny plastik ...
Magnetik braz mam i strasznie sie brudzi...
Ps.mozna na tym forum dolanczac zdjecia?
-
W moim dywaniku logo 500X jest przyszyte (dywanik kierowcy). Strasznie to się brudzi czarny :wink: