dzisiaj dzwoniłem do salonu. pani powiedziała że auto jest w produkcji, planowana dostawa koniec marca
To jest widok strony w wersji do druku
dzisiaj dzwoniłem do salonu. pani powiedziała że auto jest w produkcji, planowana dostawa koniec marca
To ciekawe.
Mi w salonie cały czas gość mówił, że będą produkować samochody dopiero w kwietniu, więc koniec kwietnia, początek maja będzie do odbioru. W umowie mam wpisaną datę odbioru 31.05.2017.
Twoja wersja wydarzeń o wiele bardziej mi pasuje. Niestety u mnie w salonie pracownik jest mało wylewny.
W Krakowie w jednym salonie mówili że mają zamówione do produkcji na 6 tydzień tego roku. A w drugim na 9 - ty.
A tak z ciekawości spytam udało Wam się coś jeszcze "zbić" z ceny cennikowej? :)
Oooo to ładnie. Mi się udało zejść z ceny 1 500 , więcej nie chcieli :/ dywaniki oczywiście również dorzucili....
Widzę, że można było jednak jeszcze przycisnąć. Najbardziej mnie denerwuje ten późny termin odbioru samochodu :/
to prawda, kiedy zamawiałeś i jaką wersję
Zamawiałem 18 stycznia, wersję Lounge z kolorem, czujnikami parkowania i pakietem Style Lounge. Chyba nic wymyślnego :)
Warto dodawać też z jakiej ceny udało się ile zejść, bo ktoś pomyśli, że "urwałeś" z tipo tipo ponad 2 tys. i inaczej to wygląda jeśli brałeś lounge z dodatkami ...
o wersji już pisałem wcześniej TIPO EASY 1.4 T-Jet LPG i do tego pakiety tech i komfort no i kolor, ale zamawiałem początek grudnia
Cena wyjściowa wynosiła 68 550, a zaplacilem 67 090.
Z tego co mi mówił sprzedawca to niezależnie od daty zamówienia produkcja miała się zacząć w drugim kwartale, ale tak jak pisałem wcześniej nie wygląda na zbyt ogarniętego.
A powiedz, czy handlowiec był skory do rabatu, czy trzeba było stosować fortel typu pójdę do innego salonu? Jak rozmawiałem w Carservisie to generalnie nie są skorzy do udzielania rabatów. "Jedziemy na minimalnych prowizjach, utrzymanie salonu kosztuje" itp.
kolor Niebieski Mediterrano
Na początku nic nie mówił o rabacie. Ja sobie siadłem któregoś wieczora i do paru salonów wysłałem zapytanie o ofertę i w dwóch wysłali mi z dodatkowym rabatem. Odniosłem się do tej oferty później w salonie i się okazało, że jednak da się coś z ceną zrobić :)
I jak tam z waszymi Tipo SW?
Bo ja się dzisiaj dowiedziałem, że może być przesunięcie i samochód dostanę w czerwcu :/