Zgadzam się z tobą w 100%. Każda rysa lub wgniecenie na nowym samochodzie jest dobijająca. Ja jak jadę do marketu staram się stawać z dala od innych aut żeby uniknąć wgnieceń lub rys:smile:
To jest widok strony w wersji do druku
Zgadzam się z tobą w 100%. Każda rysa lub wgniecenie na nowym samochodzie jest dobijająca. Ja jak jadę do marketu staram się stawać z dala od innych aut żeby uniknąć wgnieceń lub rys:smile:
U mnie to samo,jak najdalej od "wroga",a teraz (jasna dupa za przeproszeniem)dochodzi jeszcze,ze trzeba uważać na "bombardowanie'' kasztanów,żołędzi vel wszelkiego fruwającego "bydła":smile:
Nie raz widziałem jak jakiś imbecyl nie szanujący własności innych wysiadając ze swojej zapierdzianej perełki z Niemiec uderzał drzwiami w inne auta!!!!! Jebane CEBULACTWO.
Niestety ,taka prawda:mad:
"U mnie to samo,jak najdalej od "wroga",a teraz (jasna dupa za przeproszeniem)dochodzi jeszcze,ze trzeba uważać na "bombardowanie'' kasztanów,żołędzi vel wszelkiego fruwającego "bydła"
Pchris to mnie zmartwiłeś. bo u mnie na osiedlu dużo pieprzonych gołębi i miałem ogromną frajdę kiedy leciałem po ulicy i tylko widziałem unoszące się ku górze pióra :)
a tak będzie lipa i trzeba będzie uważać na gołębie :)
W obecnym samochodzie (NieTipo ;-)) mam fabryczne, gumowe listwy na drzwiach, tak umieszczone, że znaczna część patałachów swoimi drzwiami trafia właśnie w tę gumę, a przy okazji ładnie komponujące się z nadwoziem. W Tipo tego nie ma. Zastanawiam się nad listwami niezależnego producenta (można łatwo znaleźć w necie/allegro), tylko że moim zdaniem niezbyt estetycznie to wygląda na Fiaciku.... :roll: Co myślicie? link
powiem szczerze, że fajnie one wyglądają. Tylko czarne trochę lipa do mojego lakieru amore. a za polakierowanie cena wzrasta do 480pln. Ale mam znajomego lakiernika więc może ciachnie mi te listwy nie koniecznie pod taki sam ale choćby podobny kolor i byłoby git. Dla mnie fajne listwy i już linka mam zapamiętanego. Chociaz czerwony czy bordo i czarny głupio nie wygląda
Listwy boczne - Skoda Rapid Spaceback listwy boczne
kjk ale zobacz że owa linia biegnie ku górze ku tyłowi. jak zobaczysz instrukcję to zobaczysz różnicę w cm i zauważysz ze listwy biegną równolegle do przetłoczenia wklęsłego pod nimi
kjk nie tak szybko, ja też jestem w oczekiwaniu na narodziny mojego autka. Ostatni tydzień stycznia zostanie wyprodukowany
Będziecie się ze mnie śmiali, tak jak wiele innych osób, ale pokaże wam mój patent na obijanie drzwi w garażu podziemnym, w którym parkuję. :roll:
Poprzednie auto miałem równo poobijane z obu stron (wgniecenie co centymetr). Nie jestem pewien że to robi sąsiad (mili ludzie) ale na wszelki wypadek mam taki "patencik":
Załącznik 26093
To ma 2 metry długości, w środku są magnesy. Wystarczy przyłożyć do auta i się trzyma. Jak na razie rys i wgnieceń brak (a auto mam od sierpnia).