To jest widok strony w wersji do druku
-
-
1 załącznik(i)
A ja swojego umyłem, posprzątałem niech ma na 2017...
Załącznik 26088
-
Cytat:
Napisał
leinad
Eee umyty wygląda dużo lepiej ;)
Może dzisiaj machnę swojego :)
-
Cytat:
Napisał
bibi
Eee umyty wygląda dużo lepiej ;)
Może dzisiaj machnę swojego :)
No i mam fart bo już 2-gi dzień jest w miarę sucho. Może do nowego roku się nie ubrudzi ;-D.
Jak kiedyś mieszkałem w Niemczech pół roku. Pojechałem tam umytym autem i nie myłem go tam wcale. Na prawdę nie wyglądał najgorzej po tym czasie. Tam po prostu drogi się sprząta... Szybka jazda w deszczu tylko myła nadwozie ;-)
-
Bardzo ładnie wygląda umyte tipo w białym kolorze:smile:
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
Ja też od pierwszego dnia mam włączony tryb city i jestem bardzo zadowolony z tego udogodnienia:smile:
jak każde wspomaganie elektryczne wymaga większego poboru mocy elektrycznej co przekłada się na na większą prace alternatora = większe spalanie benzin, tak miałem w pandzie nie wiedziałem z czego mi tak szybko ubywa paliwa a to ze jechałem na city ;-)
-
Nawet nie myślałem że to może wpływać za zwiększone zużycie paliwa.
-
Cytat:
Napisał
largo
jak każde wspomaganie elektryczne wymaga większego poboru mocy elektrycznej co przekłada się na na większą prace alternatora = większe spalanie benzin, tak miałem w pandzie nie wiedziałem z czego mi tak szybko ubywa paliwa a to ze jechałem na city
Ludzie nie popadajmy w paranoję! Radia nie słuchaj bo pobór pradu jest...
-
A ja dla swojego kupiłem ręczny odkurzacz i wideorejestrator :) dealer miał mi jeszcze dorzucić mate do bagażnika ale od momentu zakupu się nie odzywa :p jeszcze trochę poczekam :)
-
Cytat:
Napisał
Damian1988
A ja dla swojego kupiłem ręczny odkurzacz i wideorejestrator :) dealer miał mi jeszcze dorzucić mate do bagażnika ale od momentu zakupu się nie odzywa :p jeszcze trochę poczekam :)
Jaki rejestrator? Sam mam miVue 608. Całkiem ok się sprawuje. Jakość filmów pozwala odczytac numery aut jadacych z przeciwka...
-
Cytat:
Napisał
bibi
Ludzie nie popadajmy w paranoję! Radia nie słuchaj bo pobór pradu jest...
ja mam to już sprawdzone na pandzie i nikt mi nie powie...
radio a wspomaganie elektryczne city 2 różne sprawy
-
Cytat:
Napisał
leinad
Jaki rejestrator? Sam mam miVue 608. Całkiem ok się sprawuje. Jakość filmów pozwala odczytac numery aut jadacych z przeciwka...
Jakaś manta podstawowa, jakość kiepska ale ewentualne zdarzenie zarejestruje :p
-
ja u siebie założyłem kamerke cofania i ledy z przodu
-
Pokaż te ledy. Jak to wygląda? :-)
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
MICHO
Pokaż te ledy. Jak to wygląda? :-)
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka