To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tippo stoper86 -
piękna sztuka stoper86. Ja się ciągle nie mogę napatrzeć na białą wersję w sedanie. Jeszcze na tych felgach fiatowskich - bajeczka. Gratulacje.
-
dzięki, ta zaślepka czarna obok kamerki z prawej strony ona jest płaska czy wklęsła,jeśli płaska to do niej można by było przymocować kamerkę, jakie wymiary ma ta zaślepka?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
dzięki, ta zaślepka czarna obok kamerki z prawej strony ona jest płaska czy wklęsła,jeśli płaska to do niej można by było przymocować kamerkę, jakie wymiary ma ta zaślepka?
Czytaj więcej: http://fiatklubpolska.pl/tipo-531/ti...#ixzz4RTwq7Xnq
-
Cytat:
Napisał
largo
To nie zaślepka ale otwieranie klapy bagażnika (klamka)
-
Cytat:
Napisał
tasior27
To nie zaślepka ale otwieranie klapy bagażnika (klamka)
a to jak nie ma kamerki fabrycznej to w jej miejsce co jest, uchwyt otwierania klapy bagażnika żeby było po symetrii? czy płaska zaślepka
-
Cytat:
Napisał
largo
a to jak nie ma kamerki fabrycznej to w jej miejsce co jest, uchwyt otwierania klapy bagażnika żeby było po symetrii? czy płaska zaślepka
Tego nie wiem mam wersje Tipo Tipo a tam brak klamki:P
-
Cytat:
Napisał
largo
U mnie jest czarna zaślepka.
-
A w tipo tipo blacha. Nawet otworu nie wycinali
-
Cytat:
Napisał
mis888
Dokładnie blacha
-
Cytat:
Napisał
mis888
I bardzo dobrze :) Nie ma dziury nie ma zaślepki czyli jedno miejsce mniej do penetracji przez żrące płyny ;)