Załącznik 25476 Fiat Tipo 1.4 16V lounge
To jest widok strony w wersji do druku
Załącznik 25476 Fiat Tipo 1.4 16V lounge
Piękna sztuka 😁
Biała...moja najulubieńsza :)
Najlepiej jak każdy założy osobny temat wtedy będzie można komentować i chwalić się swoimi samochodami,modami itd.
Właśnie miałem to samo na myśli więc zakładam temat swojego TIPO i zachęcam innych do założenia wątku o swoim aucie.
Przeca jest dzial "Moje Auto" na tym forum wiec tam mozemy dodawac swoje fury, jak bede na kompie to tak dzis zrobie ;)
A biala strzala bardzo ladna i felga dobra :)
Sam sie zastanawialem nad bialym kolorem przy zakupie, jednak wygral srebrny.
Jedi może lepiej stworzyć wątek o swoim aucie w zakładce TIPO??? Ja właśnie zastanawiam się gdzie zamieścić wątek o swoim aucie. Czekam na opinię
To moze jesli juz chcemy dodawac nasze auta w dziale Tipo to warto by zrobic jakis dzial podrzedny tylko z naszymi autami? Zeby inne tematy nie mieszaly sie watkami o samochodach uzytkownikow.
Bardzo dobry pomysł tylko jak to zrobić??? Jeśli potrafisz to było by fajnie stworzyć coś takiego:smile::smile:
Raczej nikt ze zwykłych użytkowników tego nie jest w stanie zrobić. Trzebaby się uśmiechnąć do jakiegoś admina :)
ale pewnie odpowiedź będzie taka, że dział z naszymi autami jest już na forum głównym.
No to po prostu w dziale "TIPO" każdy stworzy wątek o swoim aucie i myślę że tak będzie najlepiej. W takim wątku przedstawimy swoje auto damy jakiś opis będziemy mogli pokazywać jakieś modyfikacje dzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat auta i zakupami jakie poczyniliśmy dla naszego samchodu