To jest widok strony w wersji do druku
-
Mi jakoś dźwięk silnika tipo na wysokich obrotach nie przypadł do gustu. Robi dużo hałasu przyspieszenia nie ma:smile:
-
Cytat:
Napisał
chrabol
Masz rację, o to chodzi. Sprawdziłem właśnie organoleptycznie. Spróbuję pojeździć trochę zgodnie z ekoniańką, zobaczymy, czy spalanie mi spadnie, bo chyba rzeczywiście jeżdżę zbyt dynamicznie.
dzis tez przeprowadzilem test -rzeczywiscie w zaleznosci od stylu ruszania wskaznik sugeruje zmiane lub nie-po 5 dniach zabawy "hipciem"jestem pod wrazeniem:) oby tak dalej na +
-
Cytat:
Napisał
Jaxon
Gdyby się sugerować tymi strzałkami to raczej nie byłaby to miła ,przyjemna ,fajna ... itd jazda . Nie patrzę na ten bajer bo uwielbiam słuchać szum silnika jak przyspieszam :motorek:
A w/g mnie to dobra opcja. Często z tego korzystam. A przy bardziej dynamicznej jeździe sugerowana zmiana biegów jest w innym zakresie obrotów niż wtedy gdy jeździ się jak dziadek
-
Jadąc na A4 nawet nie pamiętałem że mam strzałki . Wolałem pilnować obrotomierza. Jazda eko trwałaby wiecznosc ;)
-
Kolego durszlak_zb. Ile razy jezdziles na regulacje lpg?? Uspokoilo sie wyskakiwanie check engine?
-
Cytat:
Napisał
Mati66622
Kolego durszlak_zb. Ile razy jezdziles na regulacje lpg?? Uspokoilo sie wyskakiwanie check engine?
Witam, dawno nie odwiedzałem forum.
Regulację miałem jedną + wgranie nowego softu do auta.
Co do kontrolki problem już nie występuje, po regulacji lpg zapaliło się może dwa razy, ale macher z ASO powiedział aby się zanadto nie przejmować jeżeli to jest błąd chwilowy.