To jest widok strony w wersji do druku
-
Od już prawie 9 lat mam Forda Focusa i przy okazji opłat haraczu na punciaka przeglądałem zapiski z starych polis. Wniosek kiedy miałem auto 3 lata było najtaniej, mimo mniejszych niż dziś zniżek no i zwyżki za wiek. Powoli zaczynam się zastanawiać czy wogle warto płacić te polisy heh. Mam 4 auta co roku płacę ok 3 tys a ostatnią kontrolę miałem z 5 lat temu.
-
Cytat:
Napisał
szakal1990
Od już prawie 9 lat mam Forda Focusa i przy okazji opłat haraczu na punciaka przeglądałem zapiski z starych polis. Wniosek kiedy miałem auto 3 lata było najtaniej, mimo mniejszych niż dziś zniżek no i zwyżki za wiek. Powoli zaczynam się zastanawiać czy wogle warto płacić te polisy heh. Mam 4 auta co roku płacę ok 3 tys a ostatnią kontrolę miałem z 5 lat temu.
Teraz nie musisz mieć kontroli żeby Cię dorwali, wylapuja auta bez OC w CEPIK. Poza tym jak spowodujesz wypadek bez OC to prze******
-
No i ja się doczekałem podwyżki :P Szkoda że nie na wypłacie :D
Z 409zł na 579zł. Bez NNW. -65%. PZU.
Skubance...
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Się rynek oczyści.. Mi się w marcu następnego roku kończy, aż strach się bać bo już w tym roku była ostra podwyżka. Do auta dopisaliśmy mnie jako współwłaściciela, przerejestrowaliśmy na Bydgoszcz ale nawet nie zgłaszaliśmy teraz tego do ubezpieczyciela.. Teraz jak będę przedłużał to poprawie wszystko i jak obejrzę rekalkulację to już czuje jak zawał mam :)
Już teraz zacznij brać paracetamol.Serio.