Wymieniłem świece. Samochód odpalił od pierwszego razu,ale ta praca jest nierówna. Wydaje mi się że nadal chodzi tak jak przed całkowitą awarią.
To jest widok strony w wersji do druku
Wymieniłem świece. Samochód odpalił od pierwszego razu,ale ta praca jest nierówna. Wydaje mi się że nadal chodzi tak jak przed całkowitą awarią.
smutny a kable nie mają przebicia?Popryskaj wodą w ciemnościach. Mogły też cewki nawalić.
Wiesław jak po zmianie rozrządu rzucił palenie, to pewnie coś się przestawiło.W sumie nie widziałem jeszcze, żeby rozrząd w 900 nawalił :) Chyba, że masz 1.1
Coś mi się wydaje że znalazłem przyczynę.Załącznik 31304 Ten wężyk co leży na filtrze powietrza był za silnikiem.gdzie on powinien być podłączony?
Przeglądam książkę, przeglądam... Nie widzę dokładnie, z którego miejsca idzie Twój przewód.
Nie powinien on czasem iść do "czujnika ciśnienia bezwzględnego"?Wg książki (i coś mi z pamięci wraca, jak CC 900 miałem :) ) jest to takie urządzenie przy górnej śrubie mocującej komp (ma też wtyczkę elektryczną).Nad zbiorniczkiem płynu hamulcowego (no i trochę w stronę nadkola) powinien być króciec.
Na razie to mi przychodzi do głowy.
Edit: To chyba się "MAP sensor" popularnie nazywa :)
Nie ma sprawy :) Cieszę się, że śmiga sprzęt :P