To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Rozrząd w T-Jet -
Jak bym napisał że jesteś idiotą to była by to oznaka braku kultury. Ja napisałem dosadnie że pytanie jest idiotyczne bo jest.
Jak rozbierzesz silnik i uda ci się zdjąć ładnie uszczelkę głowicy albo pierścienie to też będziesz się zastanawiał czy ich z powrotem nie użyć?? Ogarnij się
-
Widzę że ktoś tutaj próbuje wylądować swoją frustrację. A jak już pisałem wcześniej forum jest od tego by zadawać pytania dla Ciebie jest ono idiotyczne cóż widzę pozjadałeś wszystkie rozumu co zresztą da się odczuć czytając Twoje odpowiedzi. Zadałem pytanie na który odpowiedział mi markshall (serdecznie dziękuje) Nawet nie skomentował po prostu odpowiedział, dorzucasz swoje 5 groszy. Kończąc bezsensowną polemikę otrzymałem odpowiedź dziękuje bardzo.
-
Panowie, uszczypliwe komentarze proszę załatwiać poprzez Prywatne Wiadomości, a nie na łamach forum.
-
-
Ale faktycznie, pytanie januszowate. Auto za 20k-30k i czy w ogóle rozrząd wymieniać... Do tego dochodzi fakt, że w porównaniu do kosztów które może na robić zerwanie paska to 300 zł to grosze.
Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka