no i nic wykonalem wsztstkie polecenia zgodnie z instrukcja wyswitlila sie informacja jezyk polski niedostepny moze ktos ma jeszcze jakies pomysly prosze o pomoc
To jest widok strony w wersji do druku
Posiadam Bravolota z 2012r BLUE & ME 2generacji. Podpielem usb z configuratorem i wszystko przebieglo jak w instrukcji. Nastepnie uploadowalem plik konfiguracyjny i pokazala sie aktualizacja 9.0 ktora ściągnąłem i rozpakowalem na sformatowanego pendrive 1gb oraz 4gb Kingston.
Postępując jak w instrukcji pendrive podpiety i przekrecony kluczyk na pozycję MAR. Wykrylo aktualizacje. Na radiu napis VOICE a na zegarach Aktualizacja w toku. Po czym po minucie załącza sie Radio i napis aktualizacja w toku dalej na zegarach. Po chwili zegary pokazuja date i przebieg (u mnie miga od kupna). Nic sie dalej nie dzieje. Czekalem 35min. Wylaczylem i załączyłem kluczyk w pozycje MAR i zadnych nowych komunikatów nie pokazalo. Przestaje dzialac blue and me. Pomaga kilkugodzinne odpiecie klemy od akumulatora. Blue and me zaczyna dzialac.
Dziala tak ze jak dzwonie przez bluetooth z Fiata Bravo to zona mnie slyszy a ja jej w glosnikach samochodu nie slysze (slysze w glowniku w telefonie tylko jak przy standardowej rozmowiel telefonicznej). Moj telefon to lg g2 mini (wspierany wg fiata od jakiejs tam wersji)
Ktos juz robil update w bravo 2.
Wysłane z mojego Nexus7 2012 3G przy użyciu Tapatalka
witam pobrałem plik i nie działa
Witam , u mnie też nie działa :(
W instrukcji obslugi w zalecanych nosnikach usb znajduja sie pendrive sandisk cruzer 1 i 2gb. Udało mi sie zdobyc 4gb. Zrobiony format pelny na fat32 i dupa. Blad usb 10 jak kilka razy poprobuje to blad usb 30.
Testowane kingstony 1 i 2gb data travel 2.0 oraz 4gb data travel 3.0 oraz emtec 16gb i ten sandisk cruzer 4gb. Porazka to blue and me. Wszystko robione wg instrukcji. Czuje sie sflustrowqny gdyz wgrywanie firmware biosu czy sprzetu rtv nie stanowil u mnie problemu.
Wysłane z mojego Nexus7 2012 3G przy użyciu Tapatalka
U mnie jak do tej pory działa każdy pendrive jaki użyłem [emoji3]a w porównaniu do innych marek np w nowej Auris to działa i gra super
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam,
Odkopuje bardzo stary temat, ale mam problem z blue & me w tym samochodzie. Generalnie telefon się łączy, natomiast jakość muzyki przez BT jest bardzo niska, w przypadku rozmów potrafi się zaciąć i zerwać połączenie.
Tak czy siak, chciałbym po pierwsze zweryfikować jaka jest obecnie wersja blue & me w moim aucie a po drugie ją zaktualizować.
Pierwsze pytanie, w jaki sposób można sprawdzić obecnie zainstalowaną wersje softu? Druga sprawa, na strone http://www.blueandme.net/blueandme/i...port/download/ nie można już się dostać (flash player), czy ktoś ma możę najnowszą wersje softu do tego samochodu i mógłby wrzucić? Generalnie, jaka jest obecnie najnowsza wersja?
Z góry dzięki za informacje!
Witam, znalazłeś jakąś stronę z softami do Blue&Me?