To jest widok strony w wersji do druku
-
Kołpaki wywal. Od nich tylko felgi rdzewieją. A stalufelgi też mogą być ciekawe. Można ciapnąć jakimś ciekawym kolorkiem, albo pomyśleć o polerce rantów.
Zawsze dziwiło mnie, że ludzie montują LPG do tak małych silniczków. Ile kosztuje przejechanie 100km na benzynie, a ile na LPG?
-
Kołpaków nie wywale bo nie stać mnie na alu a aludekle mi sie podobaja. na PB nie sprawdzałem, ale siostra spokojną jazdą na LPG pojechała moim sejem w wakacje nad morze i wyszło ją 100 zł za trase blisko 800 km :)
-
To bardzo tanio.
Przedtem sugerowałem że felgi stalowe też mogą być fajnie zrobione. Stąd stalufelgi :P
-
Nie nie bede robił z felgami nic. Nie wiąże długiego bytu z sejem więc robie co muszę i trzeba, może jedynie kiedyś spojlerek dołożę. Kwestia czasu i układania się prywatnych spraw i będzie wszystko wiadome ;)
-
-
Dziś wymieniony kompletny prawy przegub, jednym słowem dobrze że miałem koło na miejscu :D
-
A już się bałem że auto zmieniłes. A tu tylko przegub. UFF :)
-
Hahaha :P owszem mam w głowie coś większego ale dopiero jak np przybędzie mi rodziny :P A to jeszcze czas :) a do tej pory seja bedę robił tak żebym się nie bał jechać nim daleko :)
-
podobno sondy nie powinno sie lutować :)
-
Przewody od sondy dokładniej :D
-
Takie lampki dziś wpadły, teraz widać super :D
http://www.youtube.com/watch?v=o5nETbD3RvQ
-
Cytat:
Napisał
KrzychuB
Chyba se jaja robisz...
-
Nie nie robie sobie jaj. Nie każde auto ma być na jedno kopyto, ma się podobać właścicielowi a innym nie musi takie prawo dżungli. Mody są po to aby się Nam podobało własne auto :)
-
Cytat:
Napisał
KrzychuB
Nie nie robie sobie jaj. Nie każde auto ma być na jedno kopyto, ma się podobać właścicielowi a innym nie musi takie prawo dżungli. Mody są po to aby się Nam podobało własne auto :)
Weź przestań temu autku krzywdę robić.Taka wieś była modna na chwilę z pięć lat temu.Bo niestety rzeczy trzeba nazwać po imieniu.Tu skąpisz grosza na alu albo choćby oryginalny kołpak a tu zakładasz takie paszkwile na tył.Ten Sej wygląda teraz jak pół dupy zza krzaka.
-
To Twoje zdanie, a ja mam inne. I robie z autem jak mi się podoba :)