To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
marco_o
Ja montowałem :)
Kupiłem niedawno na allegro za około 60-70 zł. Moja Croma ma czujnik deszczu więc po prostu podmieniłem lusterka. Wtyczka pasowała, podpiąłem i działa :)
Super sprawa takie lusterko, mogę zdecydowanie polecić.
To Ty kupiles to lusterko co pisal stilo3d?
-
Ja zamontowałem sobie fotochroma z alfy i jest spoko.
http://fiatklubpolska.pl/klubowicz/a...yczne-od-alfy/
-
Cytat:
Napisał
Aras37
Pomysł bardzo dobry tylko zastaw czymś ten kabelek:wink:, bez urazy oczywście. Na aledrogo są lusterka do fiata ale pierońsko drogie ale do alfy nie znalazłem, ile dałeś i czy były jakieś przeróbki? Są lusterka do innych aut po 50 zł czy 100 i więcej a do nas taka drożyzna.
-
Cytat:
Napisał
Aras37
Ja mam sensor deszczu wiec musi byc lusterko z cala ta obudowa gdzie on sie chowa. A nie chce mi sie rzezbic jakiejs konstrukcji.
-
Wiecie może jak zdemontować lusterko wewnętrzne?
-
jak ktoś poszukuje lusterka fotochromatycznego od Cromki to niech kupuje.... cena dobra zważywszy, że jest deficyt.... :tongue
lusterko wewnętrzne fiat croma II 2006r (5214712570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
-
no to który zassał lustereczko....??? :food:
-
Cytat:
Napisał
stilo3d
dzięki już łyknąłem
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Tylko powiedz mi proszę jak ściągnąć to stare lustro?
-
mirek8423 napisałem do Ciebie PW
-
He, he, a ja przy okazji, znalazłem i zanabyłem u tego sprzedawcy prawą osłonę p słoneczną za 20 zł !
-
Ja kupiłem sobie lusterko z Citroena C4 (identyczne mocowanie) za 15 zł :tongue Lusterko to ma możliwość włączenia/wyłączenia fotochromu. Reszta to kwestia demontażu starego lusterka, co można zrobić zsuwając je w stronę podszybia czyli w dół, a następnie wyprowadzenia i podłączenia kabelków. Z tego co mi wiadomo to pasują lusterka z większości Citroenów, Peugeotów i bodajże z któregoś Audi A6
-
Wtyczka pasowała? Czy trzeba było coś tworzyć? Była w ogóle wtyczka w cromie czy musiałeś prowadzić kable? U mnie wyjmowałem kiedyś lampkę i nie widziałem tam żadnych dodatkowych przewodów i wolnych wtyczek.
-
Cytat:
Napisał
Python28
U mnie wyjmowałem kiedyś lampkę
a powiedz nam proszę jak się ściąga lampkę
-
Cytat:
Napisał
Python28
Wtyczka pasowała? Czy trzeba było coś tworzyć? Była w ogóle wtyczka w cromie czy musiałeś prowadzić kable? U mnie wyjmowałem kiedyś lampkę i nie widziałem tam żadnych dodatkowych przewodów i wolnych wtyczek.
Ja w swojej cromce zagladalem i instalacja jest gotowa. Z tym, ze mam wersje z sensorem deszczu.
-
Cytat:
Napisał
mirek8423
a powiedz nam proszę jak się ściąga lampkę
Z przodu i z tyłu lampki są zatrzaski trzeba przesunąć albo do przodu albo do tyłu i delikatnie ciągnąć w dół. U mnie tak wychodzi.
Cytat:
Napisał
stevenek
Ja w swojej cromce zagladalem i instalacja jest gotowa. Z tym, ze mam wersje z sensorem deszczu.
A w którym miejscu masz tą instalację? Widac ją przez ten koszyczek od lampki?