Dzieki. Super, że się podzieliłaś tym jak to się skończyło.
To jest widok strony w wersji do druku
Dzieki. Super, że się podzieliłaś tym jak to się skończyło.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Czy to sa uszczelki pod skrzynia biegow?? Zglosilam sie do ASO i powiedziano mi ze koszt naprawy od 500-5000zl ze musza wszystko pokolei sprawdzic, wiec zastanawiam sie co robic... czy namiary na tego mechanika mozna dostac??? Z gory dziekuje za pomoc...
Dla potomnych taka informacja, że również posiadałam podobny problem - skrzynia wyrzucała na N, zwłaszcza jak było zimno na dworze, później jak popadało. Ogólnie zdarzało się, że skrzynia wariowała podczas jazdy, np. nie chciała zmienić biegu pomimo, że silnik już był na wysokich obrotach.
Także trafiłam na naprawę do p. Dominika - co prawda było to już pół roku temu, ale od tamtej naprawy przejechałam jakieś 10 000 km i zero problemów. Mogę śmiało go polecić. To jest jego nr telefonu 794 629 027.
Czy jest gdzieś Adres Pana Dominika?
Z góry dziékuje za odpowiedz
Znalazłam Pana Dominika dzięki wpisowi na tym forum. Taki sam problem ze skrzynią. Samochód używany został sprzedany prawdopodobnie z powodu tej nieszczęsnej skrzyni. Był naprawiany w ASO AT Garage Łódź, wyciągnęli z właściciela 4000 zł, nie naprawili niczego, za to naciągnęli na wymianę koła zamachowego (przy 40.000 km). Jestem po naprawie u Pana Dominika od kilku miesięcy, rozebrał skrzynię i znalazł problem z wyciekiem wewnętrznym po wypadku. Dodatkowo oczyścił przepustnicę i samochód śmiga nawet 180 km/h na autostradzie. Facet ewidentnie zna się na rzeczy, szkoda czasu i pieniędzy na ASO i ich "specjalistów". Podaję namiary: Itcars Dominik Górczak