Mam bez ABS - chodzi mi tylko o dwa przednie - te wyglądają ok - będą?
Przewód hamulcowy przód Brava Seicento Cinquecento (4735750059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co do odpowietrzania to gdzie dokładnie znajdują się odpowietrzniki?
To jest widok strony w wersji do druku
Mam bez ABS - chodzi mi tylko o dwa przednie - te wyglądają ok - będą?
Przewód hamulcowy przód Brava Seicento Cinquecento (4735750059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co do odpowietrzania to gdzie dokładnie znajdują się odpowietrzniki?
na cylinderku taka jakby mała śrubeczka(kalamidka) na 8 chyba kluczyk
Ok, znalazłem jeszcze taniej 12 zł za metr w motoryzacyjnym.
Tylko muszę wiedzieć jaka jest końcówka i ile metrów - wie ktoś?
1,5 m wystarczy?
Sprawdziłem - gwint to 10 a wkrętki powinny być 11.
Na lewe koło wchodzi ponoć 1m - a na prawe??
Człowieku ,a czym zarobisz te końcówki.
Mam pewne zmienne odczucia co do twoich umiejętności .Absolutnie nie mam w zamiarze cię obrażać , ale to są hamulce i nie tylko twoje życie może od nich zależeć.
Tu masz stronę ,wybierz swój samochód dobierz odpowiednią długość według oznaczeń .Kup już zarobione przewody .Przewody Hamulcowe - Przedsiębiorstwo "WP" - www.pwpnet.pl
Przynajmniej będziesz spokojny (i my też )
Dziękuję za wsparcie!
Ponoć te będą pasowały - lewy przód
Prawy przód
PRZEWÓD HAMULCOWY PRZÓD PRAWY PUNTO SEICENTO BRAVA (4784016580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Będzie ok?
Chodzi o to że w sklepie oferują 12 zł za metr z zarobieniem - dlatego pytam
w sklepie są gotowe już tylko zakładać do samochodu i bardzo tanio wychodzi
ja już jeżdze 2 rok na tym przewodzie i elegancko trzyma się
Okazało się że poszły dwa tylne - mechanik za wymianę z odpowietrzeniem i płynem skasował mnie - 240 zł
Wydaje mi się że strasznie drogo - jak uważacie?
Na jutro potrzebuję samochód a kanał miałbym dopiero w weekend - dlatego - nie poszalałem..
ja wymieniałem 1 tylni sam to tak jak pisałem wczesniej 50 zl z płytnem ,a od ciebie bardzo dużo wzioł nie dałbym tyle
Dużo nie dużo.. Za same przewody byś pewnie z 100 zapłacił finalnie - zależy co wymieniał. Powinien wymienić wszystkie te co są choć trochę podejrzane a nie tylko te co strzeliły.. Jeżeli z tyłu to może i bak trzeba było luzować itp.. Za kilka godzina pracy i mordowania się z zapieczonymi zardzewiałymi śrubami, wymianą płynu i odpowietrzaniem IHMO normalna cena..
ja wymioeniałem to baku nie luzowałem ,zapieczone fakt były ale dało się odkręcić wymieniałem pierwszy od gumowego przewodu co szlo 2 godziny roboty
I tak muszę się do nich jeszcze przejechać.
Tak jak wcześniej tylne hamulce ładnie łapały tak teraz lewy trzyma lepiej niż prawy..
Mam nadzieję że to wina złego odpowietrzenia.