To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
2.1 Td Lukas Epic -
Jak zrobisz wszystko według manualna będzie dobrze. Zapomnisz o problemach z obrotami,gaśnięciem samochodu itp.
Pamiętaj,żeby ustawić właśnie kąt wtrysku. W przeciwnym razie powyżej 1ookm/h może Ci się podnosić temperatura silnika.
Opis masz w manuału.
Tak z czystej ciekawości,jaka cena zestawu?
Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Dziękuję za wszystkie wskazówki
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
-
I jak postępy z Twoim Fiatem?
-
Cytat:
Napisał
Alan
I jak postępy z Twoim Fiatem?
W poniedziałek biorą się za niego, myślę że wszystko będzie ok, dam znać co i jak
-
I gówno "przeszczep" się nie udał autko ładnie odpala pracuje równo ale nie wchodzi w ogóle na obroty, i brak pomysłów co może być przyczyną.
Czyżby pompa byłą uszkodzona którą zakupiłem...?
Jakieś pomysły co z tym fantem zrobić ...?
-
Jeśli auto pali, silnik pracuje... Ja bym w tej sytuacji podstawił go do jakiegoś gościa który ogarnia pompy. Ta pompa ma sterowanie mechaniczne. Tam nie za bardzo ma się co zepsuć.
-
Cytat:
Napisał
Alan
Jeśli auto pali, silnik pracuje... Ja bym w tej sytuacji podstawił go do jakiegoś gościa który ogarnia pompy. Ta pompa ma sterowanie mechaniczne. Tam nie za bardzo ma się co zepsuć.
Co dlaczego nie reaguje na żadne cięga ?
-
Tego nie wiem, próbowałem znaleźć jakieś info w necie na temat braku reakcji na gaz w tej pompie. Piszą że w tym typie wskazuje to na zanieczyszczenie pompy. Może przy demontażu, może w transporcie..
W takiej sytuacji chyba najlepszym wyjściem będzie właśnie wizyta u kogoś kto pompy robi.
To Bosch VE 281.
Zadzwoń do jakiegoś gościa od pomp i zapytaj co może być.
-
Cytat:
Napisał
Alan
Tego nie wiem, próbowałem znaleźć jakieś info w necie na temat braku reakcji na gaz w tej pompie. Piszą że w tym typie wskazuje to na zanieczyszczenie pompy. Może przy demontażu, może w transporcie..
W takiej sytuacji chyba najlepszym wyjściem będzie właśnie wizyta u kogoś kto pompy robi.
To Bosch VE 281.
Zadzwoń do jakiegoś gościa od pomp i zapytaj co może być.
I Tak zrobiłem gostek ma ją przeglądnoć
-
Coś już wiadomo?
-
Pompa musi przejść regenerację jestem umówiony z gościem w czwartek po świętach, dam znać co i jak
-
2 załącznik(i)
Załącznik 30549Załącznik 30550
Tak wygląda auto po przeszczepie
-
W końcu jezdzi [emoji16] tak jak rozmawialiśmy, musisz jeszcze podłączyć podciśnienie do kolektora ( to które masz teraz zaslepione) i będzie cacy. Mozna wiedzieć jaki koszt był przeszczepu i sprawdzenia pompy?
-