A więc, winowajcą okazał się rozrusznik.
Sprawdzenie i diagnoza - 120 zł, używany rozrusznik z allegro (z Alfy 147 z 2004 r.) - 150 zł, montaż - 80 zł = 350 zł. Teraz pali jak szalony :)
Maryśka ozdrowiała i odmłodniała :)
Dzięki wszystkim za pomoc.
To jest widok strony w wersji do druku
A więc, winowajcą okazał się rozrusznik.
Sprawdzenie i diagnoza - 120 zł, używany rozrusznik z allegro (z Alfy 147 z 2004 r.) - 150 zł, montaż - 80 zł = 350 zł. Teraz pali jak szalony :)
Maryśka ozdrowiała i odmłodniała :)
Dzięki wszystkim za pomoc.
Witam ja mam z moim bravo taki problem że ostatnio gdy zimny po nocy trochę dłużej trzeba go zakręcić parę sekund trwa nim odpali i przy każdym odpaleniu buchnie spora chmurka dymu białego. Po nagrzaniu silnika autko nie kopci.Nie wiem w czym tkwi problem. Olej zmieniam co 10tyś . oleju tez nie bierze zbo z nawyku po poprzednim aucie (fistamk3) lubie zerknąć co jakiś czas na stan oleju. Wyglada dobrze. Nie wiem w czym może tkwić problem. Może egr wyczyścić?filtr paliwa i powietrza wymieniałem wraz ze świecami żarowymi rok temu to jest około 11tyś temu. Płyn chlodniczy też raczej nie znika. Od 1.5 roku jeżdże na tym samym i raz tylko dolałem góra 200ml. Jak ktos ma pomysły chętnie poczytam :) pozdrawiam.