Ja założyłem obecnie zwykłe H7 za 15 zł całe bańki błękitne z Auchana :cool:
Świeci bardzo ładnie na jasne światło. Światła są zimne a nie żółte, prawie jak z ledów w Konie :cool: Więc jak za ta cenę to super sprawa.
To jest widok strony w wersji do druku
Ja założyłem obecnie zwykłe H7 za 15 zł całe bańki błękitne z Auchana :cool:
Świeci bardzo ładnie na jasne światło. Światła są zimne a nie żółte, prawie jak z ledów w Konie :cool: Więc jak za ta cenę to super sprawa.
Zmienisz zdanie, gdy po zmroku będziesz jechał w deszczu.
To zmienię na te co miałem 150% Tungsram H7 lub Osram H7 Osram Night Breaker +200% H7.
Ale obecnie w nocy zdecydowanie te z Auchanu lepiej wypadają. Osram mają też identyczną bańkę lekko błękitną ale nie całą
Wymieniłem też je w swoim I30 i znaczna poprawa w nocy tylko że tam jest soczewka i były zwykłe H7
Problem z tymi niebieskimi jest taki, że nic nie widać w czasie deszczu na nich. Też kiedyś takie kupiłem, i też przez chwilę mi się wydawało że świecą dobrze. Ja mam H7 i uważam, że ciężko o lepsze niż wspomniane Osramy. Można też pokusić się o ledy, ale tu już jak ktoś uważa, bo nie są legalne.
W drugim aucie mam ledy i nikt nigdy się nie czepiał, a miałem kilka razy kontrolę. Ale wiadomo, jednemu nic nigdy, a drugi za 5 km od założenia dowód zabiorą.
nigdzie nie bedzie jechał, bo przecież bez swiateł nie można się poruszac po drogach publicznych. xD
wiadomo jakie świeczki mamy w cromach, dramat.
no ale ja od kilku lat hid'y mam, 4300K.
jest o wiele lepiej w deszczu, choć do ideału daleko.
natomiast jazda w nocy trasą to bajka. ;)
nikogo nie oślepiam(bo nikt mi nie mruga xD), linie odcięcia i wysokość, książkowe.