Dziwne, u mnie nie było takie problemu. Chyba, że zaraz po użyciu padało
To jest widok strony w wersji do druku
Dziwne, u mnie nie było takie problemu. Chyba, że zaraz po użyciu padało
Witam,
ja używam od pewnego czasu mleczka do kokpitu z firmy Autoland i jestem bardzo zadowolony. Do Plaka się zraziłem. Jednak mleczko to mleczko.
Mi ściereczki starczają, resztę i tak chłopaki na myjni robią.
Kupiłem K-2 z aktywną pianą. Zapach (o zgrozo) wiśniowy. Myślałem, ze będzie ładnie wspołgrac z nutą lawendy z odswieżacza. Efekt jest taki, że pachnie w aucie starym winiaczem i raz to nawet zauważył policjant podczas kontroli drogowej (na szczęście nie miałem podstaw do tego, aby sie bać kontroli trzeźwości, która na szczęście wypadła bez zarzutu). Wspomniana "aktywna piana" częściej się rozmazuje i syfi kokpit niż rzeczywiście nablyszcza. Z racji bezuzytecznosci aplikator w atomizerze z w.w. preparatem leży w bocznej kieszeni drzwi. Ostatnio sie rozszczelnil... Bez komentarza!
Odradzam. Panie Hołowczyc, patrz pan co za badziewie reklamujesz!
Pozdrawiam, M.
Może miałeś jakiś przeterminowany :) z tej marki korzystam z typowego K2 do nabłyszczania kokpitu auta i jestem zadowolony :)
W swojej ofercie posiadamy środek do pielęgnacji deski rozdzielczej K2 Polo Cockpit o zapachu wiśniowym, lecz jest on w sprayu, nie w atomizerze oraz nie ma nic wspólnego z "aktywną pianą".
Posiadamy także produkt w atomizerze do deski rozdzielczej, jest to K2 Polo Protectant. Ten produkt również nie jest "aktywną pianą", nigdy nie posiadał zapachu wiśniowego. Służy do pielęgnacji kokpitu, ale nie nabłyszcza.
Pozdrawiamy serdecznie, zespół K2 :)
ja stosuje poorboys natural look jest wyśmienity bardzo wydajny a do tego slicznie pachnie
Potwierdzam, rewelacyjny środek. Brednie - ci co piszą że raz jak się użyje coś do kokpitu to trzeba później regularnie. Jak użyjesz K2 czy innego Autolanda z marketu to tak. Ale wystarczy umyć platiki środkiem typu APC, a następnie zabezpieczyć porządnym środkiem np Poorboy's Natural Look, Hestia z Unique. Wtedy kokpit jest zabezpieczony na prawde dobrze, pachnie ładnie, efekt jest elegancki, a nie błyszczący jak psu jaja :)
Pozdrawiam
123MyjeszTy
A czy ktoś używał tego
Meguiar's Natural Shine oczywiście przed użyciem tego mycie ACP