Dobrą zasadą jest puszczanie kabli sygnałowych w jednym progu a zasilających w 2gim.. Z tyłu koło świateł są fabryczne punkty masy - wg. mnie tam można się spokojnie dokręcić z jednym oczkiem i gra muzyka (dosłownie) :P
To jest widok strony w wersji do druku
Dobrą zasadą jest puszczanie kabli sygnałowych w jednym progu a zasilających w 2gim.. Z tyłu koło świateł są fabryczne punkty masy - wg. mnie tam można się spokojnie dokręcić z jednym oczkiem i gra muzyka (dosłownie) :P
gdzie dokładnie koło świateł?
wizołem mase, jak w bravie zdjemiecie od świateł zaslepki to są tam takie metalowe ramy wokół i to przykręcone do karoseri, ale dzieli to metal wiec chyba dobrze?
chyba bd dobrze. dałeś sobie radę z remontem??
wczoraj miałem chwile tylko i podłonczłem tą mase.. dzisiaj chyba bede robił reszte..
wszystko pocagniete, masa jest + jest, radio gra a skrzynia nie.. wgl sie lampka nie pali tak jakby prąd nie dochodzil do niej.. ale sprawdzalem na zarowce i wszystko jest ok, czego to wina?
już sie uporałem jutro musze pociągnąć kabel od nowa do tuby bo Remot kabel gdzieś ma przerwe.. i nie działa ale po zmostkowaniu + i REM skrzynia gra.
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Sprawdź przy radiu połączenie REM
Ten temat można by było podpiąć w " Car Audio "