To jest widok strony w wersji do druku
-
Wszystko nawet ładnie pasuje, podobają mi się tylne lampy, tylko nie wiem, czy światła do jazdy dziennej nie są za nisko (są odpowiednie wymiary do tego). I proszę, zdejm ten sietex ze zderzaka, bo paskudnie wygląda :) Naklejki dodają uroku, jeśli masz czym się pochwalić pod maską ;)
I dołączam się do pytania ciril'a jaki tam silnik siedzi :)
Do koloru autka, pasowałby by ciemne ramki w przednich lampkach (jakąś manię mam na to :) ), i ciut większy spoiler nad tylną szybą.
-
Zaznaczylem nie.
Poniewaz.. siatka jak siatka - malo drazniaca ale jeszcze ta ala obejma z aluminiowego plastiku to juz wogole masakra.
Doczepilbym sie jeszcze do naklejem - moze dlatego ze jestem bardziej fanem zdziwienia z pod swiatem - Dla innych tylko fiat..Dla mnie az fiat :)
Pozatym wporzo..choc te biale fele..
Odnosnie tylnego spojlera - pamietac trzeba ze jak dokupuje sie wiekszy co niby ma zwiekszyc docisk to nie zawsze tak jest. Producent przewidzial tylko ten i taki tam ....bla..bla..
Chyba ze kolega ma duzy kasy na pozniejsze wieksze spalanie paliwa..bo zakluca wiekszy spoiler cale aero :P
-
Powiem tak mi się podoba, aczkolwiek sam bym tak nie zrobił. Ważne jest to że właścicielowi się podoba koniec. :D
-
Dziękuję że poświęciliście swój czas:) hmmm silniczek to rodzina wersja 1,4 benzynka:) dość ekonomiczny i bez szaleństw :) docisk do jezdni jest bez spojlera:) dziecko a od końcówki maja kolejny synek :) i żona oczywiście:) hmmm
Co do wypowiedzi Kamilo62 masz może rację, ale dzisiaj czekam na znaczek przedni do grilla a pass z "ala aluminium" zniknie wraz z jego montażem i osłoną silnika.
Hmmm co do wypowiedzi na temat ciemnych przednich lamp .... Panowie próbowałem piekanikiem , nagrzewnica itd rozkleić lampy zgodnie z nie jednym forum i poradami... i nic :( nie udało się jedynie co to rozszczelnienie lampy i sklejenie (uszczelnienie ) jej na nowo żeby nie parowała.
Co do wysokości i montażu świateł dziennych są zamontowane prawidłowo.
-
no pojechałeś :D
tyle, że naklejki nic nie dają :lol:
trzeba było zainwestować kasę w naukę sportowej jazdy aby zobaczyć jak dużo w aucie trzeba poprawić
powinienem zadać inne pytania
a gdzie większe tarcze hamulcowe? gdzie sprężyny o zmiennej charakterystyce, a gdzie regulowane amory?
wygląd nie ma większego znaczenia no chyba,że praktyczne przyciemnione szyby bo dzieciom nie świeci tak bardzo.
A gdzie CAI się pytam? A porting?
pozdrawiam
-
Nie ma też co za bardzo krytykować. Każdy robi samochód pod siebie i to czy sobie przyklei naklejkę, czy też nie zależy od jego indywidualności. Ile ludzi tyle pomysłów. Nie ukrywam, ze mi się te naklejki nie podobają, czy ten grill, ale postawmy się w sytuacji autora--być może teraz burzymy mu jego własny pogląd na swój samochód, niszczymy jego indywidualność. Tak samo było z asymilacją. Może ktoś nie nie chce podporządkowywać? Może trochę zbyt szeroko to zinterpretowałem. :)
-
bam - tu jest forum tu sie o tym dyskutuje ;) jak autor by nie chciał to by się nie pokazał - a tak to ma zdanie innych :) życie :P
-
Czy ktoś może podpowiedzieć jak usunać zdjęcie grilla:) żeby udostepnić nowe :) bez tej taśmy z ala chromu :) i dodać ze znaczkiem??
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Czy ktoś może podpowiedzieć jak usunać zdjęcie grilla:) żeby udostepnić nowe :) bez tej taśmy z ala chromu :) i dodać ze znaczkiem??
-
Napisz do jakiegoś moda :P
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
-
1 załącznik(i)
Ściągnięto listwe oraz założono znaczek
<a href=http://zapodaj.net/a74290a23f6ba.jpg.html>grill.JPG</a>
czekam na dalsze konstruktywne sugestie:)
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
[img] http://img10.imageshack.us/img10/8663/grillt.jpg [/img]
-
nooo już o wiele lepiej :)
-
lepiej, jeszcze jakbys ta siatke na czarno pomalowal.... :P