Ja osobiście nie polecam żadnych środków bo one nic nie dają raz wlałem i dzięki za taki syf jaki miałem potem w filtrze paliwa ,żadnych zmian nie było lipa te środki i tyle
To jest widok strony w wersji do druku
Ja osobiście nie polecam żadnych środków bo one nic nie dają raz wlałem i dzięki za taki syf jaki miałem potem w filtrze paliwa ,żadnych zmian nie było lipa te środki i tyle
Ja zadnych tez nie bede raczej uzywal - moim zdaniem jest tylko jedna rzecz ktora potrafi rozpuscic rdze..czy to mala czy duzo ale rdze..ktora podobno w jakiejs tam ilosci po latach sie zbiera w baku...ktory wlasnie tymi srodkami czyscimi itp...itd...
na rdze jest kwas...A zreszta - na kolacje dzis kotlety sa :D
Jaka rdza, jak teraz plastikowe baki robią..
Odnośnie tych dodatków, to też uważam że raczej efekt placebo, dla lepszego samopoczucia kierownika.
plastikowe?gdzie?w jakich modelach??po co w takim razie pisza ze sie pozbywaja takich skladnikow itp....Nie pisza ze stosowac tylko w nowszych samochodach.....
W swoim Bravo masz plastikowy bak. Schyl się kiedyś przy okazji, przyklęknij na kolanko, ręka pod auto, i popukaj. Sam się przekonasz :cool:
Od dawna metalowych baków się nie robi ;) Nawet moje 15 letnie bravo ma plastikowy :-P
to po co w takim razie roznorakie forum i autoporady pisza ze w baku rdza sie zbiera??ze te produkty sa wlasnie na rdze w bagu itp...ktora pozniej miesza sie z paliwem....Po co takie opisy sa takze na moto blogach??
bo fiaty 126p, polonezy , żuki mają baki metalowe :)
Uno też ma bak stalowy. Gdzieś od ery Tipo/Tempra zaczęto stosować plastikowe.