To jest widok strony w wersji do druku
-
AJAJAJAJAJAJ Byrrt, ręka mi drgnęła :) i M wcisnąłem. Ale nadal nie wiem do czego jest te ustawienie częstotliwości. oczywiście jest 50Hz i 60Hz.
A jak dla Ciebie to polecam produkt Blacvue. Te rejestratory są u mnie na stronie. Najniższy model, nagrywa w jakości VGA 640x480. wyższe już nagrywają w jakości HD 720P i1080P. Zaletą jest to iż mają ok 2,5 cm średnicy, są to rejestratory w kształcie walca, nie posiadają wyświetlacza. Zresztą sam zobacz. ->www.sklep.hadron.pl/cat-pl-62-Rejestratory-DVR.html
-
I kosztują swoje.. Panowie - rewelacja.. Znalazłem to czego mi było trza :D
HD Mini DV DVR 18 Car Keying 808 Camera 720P 30fps Avi H 264 Loop Recording | eBay
Znany wszystkim gadżet czyli breloczek DVR ale w nowej wersji a niej:
- możliwość nagrwania w pętli
- wyjście wideo,
- możliwość sporej konfiguracji - jest foto softu do tego (via plik txt).
- jest wersja z obiektywem 120'
Idealna podstawa do zabudowy tego gdzieś w lusterko czy nad nim.. Chyba się skuszę :D Szczególnie fajnie, że ma te loop recording..
http://www.youtube.com/watch?feature...v=9HyJLGbwKf4#!
Do tego auto start/stop:
http://www.youtube.com/watch?v=qfWhTq2hals
I gra gitara :D
-
co racja to racja małe. w środku jest procesor firmy Arabella, o ile dobrze napisałem nazwę firmy. Ale jeśli dojdzie do zdarzenia, na drodze i będzie sprawa w sądzie. To podobno zapis z rejestratora z GPS jest brany pod uwagę jako dowód w sprawie.
-
Cytat:
Napisał
Martenz555
To podobno zapis z rejestratora z GPS jest brany pod uwagę jako dowód w sprawie.
Tego nie wiem, czy musi być wzięty pod uwagę, ale w razie rozprawy na pewno jest karta przetargowa. Z resztą jak jest to często do sprawy nie dochodzi bo delikwent sam rezygnuje..
-
NEWS z ostaniach 5 min. Mój sklep będzie w TVN Turbo w programie, Raport. TEMAT oczywiście REJESTRATORY :)
-
Nowe info od kolegi z astra klubu:
Miniaturowa kamera - rejestrator drogi
AutoKącik.PL: miniaturowa kamera - rejestrator drogi
trochę się podjarałem ;) swoją drogą ładnie to kręci filmy nawet..
-
Genialne! Chętnie bym kupił coś takiego, ale niestety z elektroniką jestem na bakier. Może ktoś jednak podejmie się modyfikacji takiego ustrojstwa Miniaturowa kamera - rejestrator drogi (żeby włączało się i wyłączało po przekręceniu kluczyka), a wtedy z pewnością nabywcy się znajdą.:food:
-
podłączasz dwa kabelki, jedne do Minusa (masa) drógi do plusa po stacyjce jeśli nie chcesz czegoś takiego jak podtrzymywanie pamięci rejestratora :)
-
A masz coś takiego Miniaturowa kamera - rejestrator drogi na sklepie i za ile? Ewentualnie, czy można to u ciebie zamówić? Podtrzymywanie pamięci raczej mi nie potrzebne, a z tego, co wyczytałem, jest możliwość zgrania materiału na inny nośnik pamięci.
-
Z przeróbką nie ma problemu - ogarnę temat.. Problemem może być u mnie tylko kasa bo chinol nie chinol trzeba liczyć że ok 150-180 się wyda na takie coś razem z kartą 8GB a to minimum (ok 3h nagrania). Mi się to podoba bo jest małe, nie rzuca się w oczy i można to tak zamontować że nikt tego nie zobaczy. Jakbym miał kamerkę demontować za każdym razem jak wysiadam z auta to by mnie szlak trafił ;)
Nie jest to rzecz niezbędna w tym momencie dla mnie a ja planuje teraz inne wydatki (m.in. rolki na lato co by sobie z kobitką pośmigać).. :)
-
Dla kogoś, kto prowadzi sklep z elektroniką, zakup HD Mini DV DVR 18 Car Keying 808 Camera 720P 30fps Avi H 264 Loop Recording | eBay oraz ewentualne przeróbka raczej nie powinna stanowić problemu, tym bardziej, że z całą pewnością znajdą się nabywcy na ten sprzęt. Piszę się na listę jako 1.
-
Niestety takiego bryloczka nie mam. Mam inne większe, ale dlatego że mają moduł GPS. A nie długo może wprowadzimy rejestratory z WiFi. (Taki Bajer :) )
-
Kupić przecież to żaden problem - kupujesz jak na allegro i płacisz przez paypal ;)
-
-
marcin.b2508| na allegro jest jedna kamerka 808 #16 (te 16 to wersja) i to od prywatnego gościa w licytacji.. Nie ma ich w Polsce puki co oficjalnie ;) Wszystkie inne nie obsługują nagrań w pętli no i nie są HD tylko jakieś interpolowane. Ta #16 V2 ma sensor autentycznie HD..