Ok rybaczek to daj znać jak po naprawie chodzi. Bo u mnie nic nie dało dałem komp do naprawy i dalej to samo .
To jest widok strony w wersji do druku
Ok rybaczek to daj znać jak po naprawie chodzi. Bo u mnie nic nie dało dałem komp do naprawy i dalej to samo .
to widze ze masz nie za ciekawą sytulacje ;/ obawiam sie troszke. ale mysle ze przeniesienie kompa powinno zlikwidowac te objawy u mnie :)
dam znać :P
Panowie właśnie mi auto gaśnie i to po odpaleniu praktycznie może i po 30 sekundach jak silnik parenaście godzin stoi nieruszany, i nieraz mam spokój parę dni auto jeżdżone w cyklu miejskim, chciałem już dać komputer do naprawy, ale po wpisie Danego, że naprawa kompa nic nie dała chyba się wstrzymam. Jeden szpec podpiął mi kostkę pod kompa która zapisywała wszystkie parametry 3 dni nic się nie działo na czwarty dzień auto zgasło dwa razy w przeciągu trzech minut kostka została podpięta pod laptopa i z wykresów wyszło całkowite odcięcie prądu jak po wyłączeniu kluczykiem. Przypuszczam, że problem tkwi w elektryce, ale gdzie?? Czy naprawdę w tym naszym kraju nikt nie zna przyczyny tej usterki???
a może problem ze stacyjką gdzieś coś traci styk i gaśnie
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
poruszaj kluczykiem przy zapalonym silniku w różnych kierunkach i zobacz czy nie gaśnie
U mnie wymieniłem stacyjke i nawet pierscień imobilajzera i nic. We wtorek kobieta jedzie do Aso w piasecznie bo tam po znajomośći bedzie sprawdzone . Jak dzwoniłem gośćio powiedzial ze czestym problemem jest przepustnica . Ale okaże sie we wtorek co i jak mam nadzieje ze cos znajdzie.
Dany wymieniłem całą przepustnice kosztowało mnie to 400 zł i nic to nie pomogło jakieś inne sugestie...
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Dany wymieniłem całą przepustnice kosztowało mnie to 400 zł i nic to nie pomogło jakieś inne sugestie...
Zobacze we wtorek co mądrego powiedzą w serwisie fiata. i Odrazu napisze .
http://up.programosy.pl/foto/img_20130408_130856.jpg
po takim zabiegu przejechalem 15 km po miescie na nagrzanym aucie i tylko błąd silnika czyli tylko przepustnica do czyszczenia :)
zaloze jeszcze radiator :P
a wczesniej wskazowka tylko w pion a stilon zdechl teraz jezdzi jak marzenie xD
przejechane juz grubo ponad 200 KM i nadal nic :)
teraz sie szykuje na wyjazd w trasę do czestochowy zobaczymy jak mu pójdzie xD
Panowie na 100 procent to komputer wymieniony na nowy i jezdzi :) juz nie gasnie jupi :P
Dany tylko jestem ciekaw ile bedzie miał on zywotnosci na tym gorącym silniku :)
ja do swojego zrobilem chlodzenie z radiatorów na lato pokusze sie na kupno nowego kompa jak kasy odloze :)
teraz tylko doskwiera mi blad silnika ale przy gazie to norma :D
przepustnica do czyszczenia i bedzie git