widze że masz bardzo dużo pytań ;)
co do lamp to wersja którą posiadasz powinna miec klosze jedno żarówkowe na h4
a jak masz na dwieżąrówki to ktoś juz przerabiał:)
To jest widok strony w wersji do druku
widze że masz bardzo dużo pytań ;)
co do lamp to wersja którą posiadasz powinna miec klosze jedno żarówkowe na h4
a jak masz na dwieżąrówki to ktoś juz przerabiał:)
Wiesz nie miałem nigdy Sieny i dalatego tyle pytań, czyli ktos grzebał przy lampach to musze do elektryka podjechac zeby zrobił jak nalezy. Masz blosa w swojej Sience? jak sie sprawuje warto zainwestowac??
zalezy jaką masz instalacje i ile ci pali :) i czy masz problemy na gazie :)
u mnie wskazówka stała w 1/4 skali jak samochód się zagrzał, na postoju dochodziło do połowy, włączał się wentylator, wskazówka schodziła znów do 1/4 skali i tak w kółko :rolleyes: wymieniłem zegary na nowe, wskazówka dochodziła milimetr przed połową skali, jak o milimetr przekroczyła połowę to włączał się wentylator. Teraz wszystko wróciło do "normy" czyli do stanu sprzed założenia nowych zegarów - komedia :lol:
Załącznik 7293 co to za rurka gumowa wystaje z podlogi pod deska rozdzielcza
Czy klosz od lampy z jedna zarówka jest taki sam jak w lampie z dwiema zarówkami?? bo musze wymienic jeden klosz a nigdzie nie moge dostac klosza do lampy z dwiema zarówkami z jedna tylko cale lampy a do lampy z jedna nie ma problemu
klosz jest inny kup całą lampe
1.Co do pierwszwgo punktu to mi wydaje się że jest to rzeczą normalną... dlaczego chcesz kolego aby świeciły Ci Światła drogowe z mijania???.........
2. co do następnego punktu to mam taką sytuacje na gazie czyli na odwrót heh....
3. jeśli chodzi o obroty, każdy dobry facho mechanik w kilka sekund je zmniejszy
po czwarte już bez punktu, jestem użytkownikiem sieny od 31.12.12. ale nie sądze żeby to autko posłużyło mi dłużej niż przez najbliższy rok, po prostu totalny nie wypał pod każdym względem, ale to już temat na inny wątek. Pozdrawiam... wesołych......