To jest widok strony w wersji do druku
-
Szybkie pytanie laika.Układ wydechowy w 1.4 jest taki sam jak w 1.2 czy w 1.6?
Na tej stronie
Tłumiki samochodowe fiat, tłumik i układ wydechowy fiat - webautoservice.pl
czy na tej
Tłumiki samochodowe > fiat - TlumikiSklep.pl sklep online z tłumikami
nie ma specjalnej zakładki dla 1.4. Jak bede miał możliwość to zrobie wam zdjęcie, jaką fantazją popisał się poprzedni właściciel przy łataniu układu wydechowego.Musze w zasadzie teraz wymienić wszystko od początku do końca.
-
Jedź do tłukarza niech Ci wymienią - zapłacisz tyle co za części z robocizną.
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Jedź do tłukarza niech Ci wymienią - zapłacisz tyle co za części z robocizną.
Jak bym wymieniał jeden człon, to pewnie bym tak zrobił.Ale ja musze wymienić wszystko i wydaje mi się, że w jednym miejscu nie kupie tego w rozsądnej cenie.Nie chce już bagatelizować zdolności panów mechaników(wcale nie uważam,że tylko ja to zrobie dobrze),ale muszę to zrobić w rozsądnej cenie.
-
Nie wiem jak w Palio ale w BBM układ wydechowy jest jedną całością - nie wymienia się jako tako pojedyńczych tłumików. Ja wymieniałem wszystkie w listopadzie to płaciłem 230zł.. Za 200 są na allegro najtańsze wydechu, ja wziąłem taki lepszy z gwarancją na 2 lata..
-
Ja do 1.6 płaciłem 450PLN za całość wraz z łącznikiem elastycznym...
-
Ja za łącznik płaciłem 100 niedawno.. czyli razem 320 za aluminiowany wydech z gwarancją 2 lata
-
U mnie jest taki problem,iż ktoś wsadził kata od innego auta.Sonde lambde mam tak śmiesznie wspawaną w środek pierwszego członu(w zasadzie niewiem czy ona spełnia poprawnie swoją rolę).Dlatego muszę wymienić wszytko i pytałem od jakiego silnika pasuje, bo na necie nie ma dedykowanych do 1.4.W sumie jakbym to gdzieś kupił w tych pieniądzach co mówicie,to nie byłoby aż tak bardzo żle
-
w IC pełny zestaw jak dziś patrzyłem to w granicach 350zł. więc warsztaty mają rabaty więc powinieneś się zmieścić w niskim budżecie.
-
Tylko kup jakiś chociaż aluminiowany, bo to co ja 2 lata temu wstawiałem w zeszłym miesiącu zgnił i trzeba było znów wymieniać.. Tym bardziej, że od nowości pierdział i brzdękolił..
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
-
w sienie każdy tłumik jest niezależny - spokojnie da sie wymieniac pojedynczo - a jak jest w palio ? nie powiem