To jest widok strony w wersji do druku
-
raczej moduł na pewno ale czy jeszcze coś to się okaże na razie dzięki za dobre naprowadzenie do głowy by mi nie przyszło.
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
lukq jesteś wielki po osuszeniu wszystko działa czasami centralny nie zaskoczy za każdym razem ale szyby można zasunąć (2 tygodnie jeżdziłem z odsuniętymi szybami)jeszcze raz wielkie dzięki .
-
Ale jak to jest możliwe że moduł był mokry? Co Ty tym autem wpadłeś do jeziora?
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
-
Skoro napisał, że wpadł do wody, całą resztę sprawdził to wydało mi się logiczne że to moduł komfortu ;-)
Cieszę się, że mogłem pomóc.
-
Znalazłem u siebie pod tylną kanapą moduł z dwiema wtyczkami. To jest ten moduł, czy są tam jeszcze inne? Próba zamykania szyb na kluczyk nic nie dała.
-
To jest ten moduł, poszukaj na forum bruku tematy opisujące co i jak.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
-
Cytat:
Napisał
spawacz
To jest ten moduł, czy są tam jeszcze inne?
To jest moduł komfortu, ale jeżeli pytasz czy każdy miał funkcję domykania to podpowiedz brzmi nie - nie każdy..
-
Dzięki.
To jakie funkcje spełnia w Maryśce? Nic sensownego za pomocą googelka nie znalazłem. Może trochę tutaj:
MODUŁ KOMFORTU - Diagnostyka VAG
To jest jakiś gadżet, czy muszę go mieć sprawnego? I jak go sprawdzić?
-
Np tu http://fiatklubpolska.pl/showthread.php?t=11855
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
-
Dzięki,
ale niewiele tam informacji, nic jak go sprawdzić. Lusterek elektrycznych nie mam, alarmu nie mam, centralnego zamka na pilota nie mam. Mogę go bezpiecznie odpiąć od kostek i zobaczyć co przestanie działać?
-
Moduł komfortu steruje 3ma rzeczami:
- centralnym zamkiem
- elektrycznymi szybami
- światełkiem wewnątrz samochodu
KONIEC ;)
Jak wyciągniesz to z auta to wspomniane wyżej elementy przestaną działać i tyle..
-