Cześć, podepnę się pod temat, jakie są rozmiary nasadek do śrub głowicy w tym silniku. Wiadomo RIBE tylko jakie dokładnie - przepuszczam że M7 i M9 - czy tak?
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć, podepnę się pod temat, jakie są rozmiary nasadek do śrub głowicy w tym silniku. Wiadomo RIBE tylko jakie dokładnie - przepuszczam że M7 i M9 - czy tak?
Do wałków rozrządu M 9 do głowicy M10.
I jeszcze dobrze było by mieć zabezpieczenia do szklanek , żeby nie wypadały przy demontażu i montażu .
Tak można:) są to elementy zamienne
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
a INA to bdb firma więc tylko się cieszyć ;)
W autolandzie za 250 i to taki ze średniej póki ,więc będzie z netu... Padło na http://moto.allegro.pl/rozrzad-pompa...894046631.html
Powinien być spoko, chociaż ta pompa na ori nie wygląda. Pasek obejrzyj dobrze.
Dzwoniłem do nich i zapewniał że to oryginalny pasek, biorą bezpośrednio z głównego magazynu, i twierdził że był taki czas że poleciały podróbki ale do Deawoo... A ten to sto procent oryginał. Pompa jakiejś włoskiej firmy... jak przyjdzie to napisze dokładnie co to za firma
Wszystko ok, jakość wykonania pompy dobra więc powinna służyć...w przyszłym tygodniu wymiana
No to git. Napisz jeszcze jak możesz co to za firma tej pompy
Załącznik 6566Załącznik 6567Dzięki, za informacje. Co do zabezpieczenia przed wypadnięciem chcę zrobić takie coś jak na fotkach, rozumiem że przy podnoszeniu wałków trzeba to wsunąć delikatnie.
Dokładnie tak pomiędzy głowicę a obudowę wałków rozrządu .
POMPA JEST RICAMBI dokładnie napisane ricambi parts italy
Ricambi orginali?
Noo tak,to źle
?;)