Niee, zdaje się, że w Cinquecento nie było takich luksusów na wyposażeniu haha.. :D
To jest widok strony w wersji do druku
Niee, zdaje się, że w Cinquecento nie było takich luksusów na wyposażeniu haha.. :D
Z tego co pamiętam jak mieliśmy cieńkiego to nigdzie na żadnych śrubkach nie było zaślepek:P
gratuluje podziwiam i chylę czoła :D
Włożyłeś w tego cieniasa mnóstwo kasy, pracy i czasu. Jestem pełen podziwu :) GRATULUJE ;D
Max, to co robisz z tym cintkiem to jest pełne podziwu i zasługuje na szczere gratulacje,;-) niejeden by sobie odpuścił na Twoim miejscu i kupił zdrowszego takiego pacjenta ;-)
@Darksaience: Hehe dziękuję :). Chociaż gdybym zrealizował swoje plany na 100%, to dopiero wtedy można by było chylić czoła.. :D
@vielud: Również dziękuję :). Fakt, poszło trochę kasy. Chyba sobie to kiedyś przeliczę.. Chociaż może lepiej nie, bo się załamię.. :)
@sebaoo2: Haha, noo, fakt :D. Czasem się zastanawiam czy było warto, bo mimo tego wszystkiego co się zrobiło, to czuję jakby to auto miało się zaraz rozpaść :). W sumie to jakoś tak poszedł impuls, że bez zastanowienia robiliśmy wszystko :P.. I również dziękuję za miłe słowa. :)
ja tak miałem jak zacząłem łatać podłogę u siebie - czy warto? czy nie lepiej kupić zdekompletowane, ale z calszą blachą? czy to, czy tamto?...a jak wyszło - wiadomo, połatałem, pomalowałem i nie jeżdżę już "Flinstone mobilem" :D
za czas i prace włożone w auto :piwko: się należy
nie wiem czy koniec prac u Ciebie czy nie przy "białym", ale życzę żeby jak już coś wyjdzie, to było to drobne "coś", a i żeby plany dało się zrealizować :smile:
Max. A Ty gdzie masz wlepe klubową:P
@Maciek R4: Hehe ja z tatą też się zastanawialiśmy nad tym właśnie czy nie lepiej zezłomować i kupić inne :D. Ale no.. Silnik robiony jakiś czas temu, jeździ to trochę szkoda się go pozbywać.. No to zrobiliśmy :D. A czy koniec prac to myślę, że nie :D. I najtrafniejszym powiedzeniem w tym przypadku będzie, że prace przy tym aucie nigdy nie będą zakończone :D. Dziękuję za opinie. :)
@sebaoo2: Haha, nie wiem czy jestem już na tyle 'klubowiczem' żeby się już tym na aucie chwalić :D. Czekam do wiosny aż się ociepli :). Wtedy myślę, że wlepa się pojawi. :)
Poza tym, wczoraj przyszła paczuszka :).
Załącznik 6500
A w paczuszce..
Załącznik 6501
Tu już po umyciu i wyplakowaniu :D. Bo były dość brudne. :)
Właśnie wróciłem z autka i założyłem i tak to wygląda aktualnie:
Załącznik 6502
Załącznik 6503
Wybaczcie słabe zdjęcia :P. Słaby aparat mam. :D
dobrze wyszły:P, fajnie jak paczuszka przychodzi do auta,zaraz potem montaż i cieszymy się nową rzeczą;-)
A co było jak tego nie było? ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Pewnie były brzydkie szare :)
@byrrt: A owszem tak jak koziello twierdzi, były brzydkie popielate/szare. :)
Fajnie to się prezentuje, i czekam na coraz to grubsze efekty na zewnątrz jak i w środku ;)
Szacunek gościu.Przeczytałem temat i korki mi wywaliło.Naprawdę podziwiam i pozdrawiam.