Poduszki pod silnikiem to tylko wizualnie możesz obcykać czy nie widać żeby była spękana guma itp..
To jest widok strony w wersji do druku
Poduszki pod silnikiem to tylko wizualnie możesz obcykać czy nie widać żeby była spękana guma itp..
Nie wiem gdzie ich dokładnie szukać,kanał do obczajenia tematu jest potrzebny? Czy może jest jakiś inny myk na sprawdzenie poduszek?
Bez kanału ciężko wymienić, aczkolwiek ktoś pisał na forum, że się da. Ja wymieniałem na kanale i nie wyobrażam sobie tego bez kanału.
odświeżę kotleta.
Siano mam tylko na jedną wymianę,czyli amory lub poduszki. Co obstawiacie? Bo tak dalej być nie może,teraz jak jest mokry asfalt , ruszam delikatnie i mi koła "zamielą" to też mi podbija przód . :confused:
Aha: byłem na podnośniku i łyżką mi sprawdzali te poduszki. Niby nic nie znaleźli niepokojącego,nic nie stukało "ruchy" w miarę normalne. Czy jak bym się zdecydował na wymianą tych poduszek to czy mam też wymienić tą pod spodem auta? Bo są trzy mniej więcej dwie po bokach auta i jedna pod spodem.
Z tym waleniem podczas boksowania to wg. mnie nie ma nic do amorków.. Raczej poduchy..