To jest widok strony w wersji do druku
-
No i wymienilem tarcze, klocki, bebny i szczeki. I co? Dalej drzy przy hamowaniu. Kola sprawdzone. Zostalo mi tylko auto oddac do mechanika coby luzow w zawieszeniu szukal. I pojawil sie jeszcze jeden problem, ktory opisalem w innym watku...
Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
-
a moje mikody super hamują tylko jak je dość pogrzeje to troszke trzęsą.....
-
Kolego Sprawdz Felgi i opony zamien komplet kół i zobacz czy cos sie bedzie działo, a jak to nie to to szukaj w zawiasach moze łacznik stabilizatora albo stabilizator
-
Cytat:
Napisał
uchol
Kolego Sprawdz Felgi i opony zamien komplet kół i zobacz czy cos sie bedzie działo, a jak to nie to to szukaj w zawiasach moze łacznik stabilizatora albo stabilizator
Wymienilem juz laczniki, lozyska na tylnych wahaczach. Teraz jestem poza domem i jak wroce bede mial wymieniane wahacze z przodu i koncowki drazkow. Zobaczymy co bedzie. Opony raczej mam ok. To sa prawie nowe - drugi sezon i kupilem je jako nowe. Zreszta jako pierwsze je sprawdzalem. Wulkanizator powiedzial, ze sa okej.
-
A felgi masz proste wywazone ? a korektor siły hamowania ?
-
Felgi proste. Korektor byl sprawdzany. Jak wymienie wahacze to dam znac czy ustapilo. Poki co jestem na wakacjach w naszych pieknych Tatrach.