To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja bym też sprawdził wybierak biegów przy skrzyni. u mnie właśnie to było przyczyna ciężko poruszania się gałki biegów, w aso wymienili mi to łożysko zapłaciłem chyba 80zl, a biegi ponownie wchodzą leciutko . pozdrawiam Grzeziu daj e-mila to ci przesle elearn
-
grzeziu@tlen.pl
biegi chodza lekko tylko nie odbija do srodka od lewej czyli 1i2
-
gdzie to znaleźć na elern? może ktoś na @mi wysłać?
-
-
nie mogę pobrać niestety :(
-
Czemu nie możesz,w czym problem? Limit?
http://guardlink.org/v5oyl1 a tu?
-
Witam ja mam podobny problem z biegami w moim fiaciku mianowicie problem pojawia się gdy jest mróz biegi bardzo ciężko wchodzą nasmarowałem linki ale to niewiele dało morze za mało oleju nalałem do linek. Planuję ich wymianę na nowe ale jak się dowiedziałem ile kosztują nowe to zrezygnowałem. Nowe linki kosztują 1100zł. Nie mam pojęcia co robić dalej. Czy da się te linki rozmontować żeby wyjąć je z pancerza, wyczyścić i na nowo nasmarować ?
-
Pytanie czy problem z biegami występuje cały czas czy tylko podczas pierwszych paru minut jazdy?
Jeżeli smarowałeś linki i nic to nie dało to proponuje sprawdzić poziom oleju w skrzyni,być może czas na jego wymiane
-
Miałem ten sam problem z linkami w zimie, mechanik i napchał smaru do centralnego smarowania i poskręcał jakimś tworzywem i problem minął. Jeżdżę już tak dwa lata i nic się nie dzieje.
-
wlasnie naprawilem nic z waszych wypowiedzi linki smigaja lekko
linka od lewo prawo dochodzi do skrzyni i tam bylo zatarte wykrecilem rozkrecilem przeczyscilem i smiga idealnie
-
1 załącznik(i)
Witam .Wiem że temat jest z przed12 lat, ale nie chcę zakładać podobnego. Mam odwrotny problem.Jest lewarek za luźny .Podeirzewam zużyte gniazdo wraz z kulką.Są zestawy naprawcze.Czy mógłby mi ktoś podrzucić link do takiego zestawu ?A także schemat takiego kompletnego lewarka ,ewentualnie jak wymienićtaki zestaw . Z góry dziękuję.Załącznik 44367