Po przeczytaniu pobrałem gada - działa bardzo fajnie, z powodzeniem nawigacja doprowadziła nas 600km do Zakopca choć czasem gadała głupoty i raz się zamotała ale niegroźnie ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
To jest widok strony w wersji do druku
u mnie AM w Samsungu Omni działa i pokazuje wszystko dobrze, nic się nie przegrzewa, tylko należy podłączyć do prądu, bo aku telefonu na jakieś max 3h wystarcza
ja już z pół roku jeżdżę na androidowej wersji automapy - b. fajna aplikacja.
uważam że teraz z nową betą przesadzili - 120zł na rok i to tylko za polske, a aplikacja posiada jeszcze błędy... na rok dałbym 100zł ale za wersje EU lub połowę za wersję PL, a takto dalej będę korzystał z wersji darmowej beta2 ;] strata tylko automapy- za ich chciwość :P
Beta u mnie nie wstawała wcale (Samsung Ace).. Nawet nie wiedziałem że beta2 jest ;-)
Ja za te pieniądze na pewno nie kupie tej aplikacji.. Co innego na zawsze nawet bez aktualizacji jak to miało miejsce w wersjach na WinCE..
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
kolejna ciekawa propozycja. tym razem od GOCLEVER
Goclever Tab M703G – 7-calowy tablet z modemem 3G, GPS oraz Bluetooth | tabletManiaK.pl
A nie kombinował nikt z włożeniem takiego taba w korpus do CN+? Wyglądałoby to seryjnie, a możliwości milion razy więcej?
panowie powiem wam tak sam mam glclevera T76GPS urządzenie naprawde dobrze sie spisuje mam automapę najnowszą oczywiście i lepiej chodzi to wszystko od wszyskich nawigacji z niższej półki
A takie pytanie do autora postu do jakiej kwoty chcesz ten tablet z gps ?? ja Ci polecę Navroad Leoo S 7 cali, nie dość że nawigacja to jeszcze ma kilka bajerów :) np. możliwość podłączenia kamery cofania :)
NavRoad LEEO S 7 cali nawigacja do ciężarówek w e-Sklepie Hadron
kolejny ciekawy, tym razem 8" tablet ze stajni OVERMAX
Debiutuje tablet Overmax Solution 8 z modemem 3G i GPS | otabletach.pl - O tabletach wiemy wszystko!
urzadzenie wyposazono w GPS, matryce IPS, bluetooth oraz modem 3G.
ja sam smigam na automapie najnowszej pod androida, dziala swietnie. Ekran w moim telefonie 4'7 cala spokojnie wystarcza :) a tablet...bralbym nexusa 7 :)
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Na moim note 2 tez jest ok.
Tablet to takze jak kolega nexus spokojnie daje rade
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Tablet jak najbardziej, poza nawigacją masz jeszcze wiele dodatkowych funkcji :P
Ja osobiście śmigam na Janosiku w 7" tablecie Lenovo za 300 zł. lepsze niż niejedna nawigacja.
Też działam na Yanosiku. Powiem szczerze, że bardzo fajnie się sprawuje.
najlepiej brać tablet z obsługą gps glonass