Powiedz to panom z drogówki, a szczególnie jak masz jakieś 6000k, znajomy w Golfie na drodze wymieniał na zwykłe, przez co uniknął zatrzymania dowodu. Czyste odbłyśniki i nieporysowane klosze + dobre żarówki i efekt będzie na pewno widoczny.
To jest widok strony w wersji do druku
to się zgadza że jak chcą to zabiorą. a z żarnikami to chyba lekko przesadził już ten two znajomy. Z tego co na forum się słyszy to BBM'y mają słabe oświetlenie ale wierzcie mi w nowym bravo na soczewkach też szału nie ma
W Bravo/Brava/Marea nie było firmowo nigdy xeonów ;)
Ja bym nie ryzykował ale jeżeli ktoś ma dobrze ustawione światła, czyste soczewki, spryski to jestem skłonny zaakceptować pomysł xeonów (tylko nie niebieskich wieś tuning tylko możliwie białych).. Ludzie mają w BBMach takie xeony i jakoś to jeździ, nie oślepia jak jest dobrze światło ustawione. Faktycznie nie będzie to legalne, samo-poziomowania nie będzie itp.. Tylko jedno ale że taki porządny zestaw nie będzie kosztował 150zł tylko pewnie z 400 ;)
więc przy montowaniu xenonów zawsze o jeden kłopot mniej. mnie ciekawi czy ten samopoziomujący czujnik i wiązka są dostepne jakoś
Tylko że Ty piszesz o Nuovo Bravo a autor wątku chyba o starej wersji.
Dostępne na pewno są, wiem, że nawet HELLA robi zestawy które montują nawet do Golfów 3 i normalnie z pełną homologacją, spryskami, lampami, systemem autopoziomowania.. Nie wiem jak do Bravo 2 ale skoro takie były z fabryki to na pewno da się to zrobić, skądś przeszczepić..
wiesz mi chodzi ogólnie bo jak jest do bravo II to i jakoś można to zaadoptować do starszych wersji. muszę w takim razie poszukać i zobaczyc ile takie coś kosztuje. i jak to sie podłącza