To jest widok strony w wersji do druku
-
Po FL czujniki otwartych drzwiach były w zamkach (też tak mam) tak więc pomyślcie najpierw koledzy zanim napiszecie coś co prawdą nie jest.. Rozumiem, że intencje dobre, ale ja jak nie wiem to się nie udzielam lub piszę o swoich wątpliwościach.. Czujniki zwierają do masy, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie wszystkie sygnały schodzą się w centralce komfortu za schowkiem, ta natomiast steruje lampką. Jeżeli lampka działa Ci w sposób płynny (efekt kinowy) to też masz to zrealizowane w ten sposób. Jeżeli zapala się i gasi szybko podczas jazdy znaczy się że nie przechodzi to przez centralkę tylko zwiera masa gdzieś między centralką komfortu a samą lampką (też jest sterowana masą).. Powodzenia w szukaniu
-
Cytat:
Napisał
byrrt
więc pomyślcie najpierw koledzy zanim napiszecie coś co prawdą nie jest..
byrrt Raczej koledze nike166 głupot nie pisałem
-
No Ty Virusek faktycznie nie, i być może w ogóle jakoś zbyt ostro zareagowałem - sorki jeżeli ktoś się poczuł urażony.. Nie mniej denerwuje mnie jak tematy rozrastają się w astronomicznym tempie a czytając całość człowiek dochodzi do wniosku że raz, że nie ma tam żadnej przydatnej wiedzy, co gorsza - jest błędna.. Ok nie ważne - nie było tematu ;) Pozdrawiam
-
byrrt rozumiem o co chodzi...
-
Virusek tak czy siak czekam na tutorial :)
-
A jakiego tuoriala Ty potrzebujesz ;) Wyciągasz zamek i już.. W grupie VW jest to jeden z częściej padających elementów (ten guziczek właśnie) i tam jest pełno opisów w internecie - w BBMach widać zrobili to lepiej bo ludziska nie piszą o wymianie ;)
Swoją drogą wyeliminujesz który to czujnik (o ile to jego wina) odpinając kolejno drzwi - można te kable między drzwiami i słupkiem rozpiąć - to jest wtyczka :)