To jest widok strony w wersji do druku
-
Tak czy inaczej troszkę za daleko. Żeby to było w granicach 100km to bym się nie zastanawiał( w przyszłości :).
Cytat:
Napisał
byrrt
Tą maskę to miałem takie wrażenie że to na zdjęciu widać
No właśnie po przyjrzeniu się są małe wątpliwości, czy oryginał
W weekend będę go oglądał ze znajomym i zobaczymy:)
Trochę mnie martwi ta szyba, maska i rdza w bagażniku.
Pozdrawiam
-
Szybą bym się nie przejmował, a rdzę dobrze obadał czy to spaw, i jak to wygląda dalej.
Może to tylko nalot. Jak masz możliwość to weź miernik, albo podjedź na stację diagnostyczną tam powinni mieć.
-
Rdza jest w całym rowku.
Trochę ją zeskrobałem i wydaje mi się, że to rdzawy nalot, ale mokro jest. Spawu nie widziałem, ale trza to dokładniej sprawdzić:)
Pozdrawiam
-
Jak masz wolne 200 złotych to jedz na ścieżkę diagnostyczną tam ci sprawdzą wszystko od a-z podejrzewam że zwróci się jak zaczną mechanicy gmerać w autku i coś znajdą jak będzie jakaś pierduła to wtedy będziesz miał podstawę żeby zbić z ceny.
-
Sorry za OT, ale lukq jak możesz... a ew. jaka cena?
-
Cytat:
Napisał ara
Szyba przednia z innymi numerami . Gościu nie potrafił wytłumaczyć dlaczego tak jest. Zanim zacząłem je sprawdzać utwierdzał mnie w przekonaniu, że wszystkie są oryginalne i niby sam tak myślał
Samochód niby pochodzi z Włoch. Był stamtąd ścigany w 2000r przez salon podobno.
Pod koniec zauważyłem inny jakiś inny odcień maski. Nie wiem czy to wina światła była.
nie chce krakać, ale skoro szyba przednia ma inne numery, a maska ma inny odcień to chyba wiadomo o co chodzi ;)
-
Cytat:
Napisał
pik_38
ale lukq jak możesz... a ew. jaka cena?
ewentualnie koło 9.
-
Cytat:
Napisał
boch
nie chce krakać, ale skoro szyba przednia ma inne numery, a maska ma inny odcień to chyba wiadomo o co chodzi
No właśnie:)
Pojadę ze znawcą i zobaczymy:)
Jeszcze przy gałce zmiany biegów ta skóra jest inna:)W tej bravce jest taka na zapinkę. Dokładnie na zdjęciu nie widać zapięcia ale jest po prawej stronie. Chyba nowa jakaś założona. Nigdzie się z taką nie spotkałem:) Przynajmniej w żadnej na allegro nie ma czegoś takiego.
-
Cytat:
Napisał
ara
Jeszcze przy gałce zmiany biegów ta skóra jest inna
Stara mogła się porwać i ktoś sobie wymienił, raczej bez różnicy.
-
te mieszki na drążku zmiany biegów są bardzo trwałe - chociażby w porównaniu z Oplem. moje auto z rocznika 1996 ma nakulane 240 tys. km. i mieszek wygląda jak nowy.
-
No moje auto ma 245 a jak nowy nie wygląda.. Nie jest aż tak jakoś bardzo zniszczony ale to nie jest nowe ;)
Swoją drogą chciałem kiedyś wymienić gałkę bo skórka którą na niej mam jest już taka bez połysku..
-
Byłem, widziałem i przyjrzałem się jeszcze raz temu samochodzikowi z Panem, który pracował w Fiacie. Wszystko wychodzi, że jest OK. Maska nie ma innego odcieniu(chyba). To chyba zależy od innego punktu spojrzenia i padania słońca. Pan powiedział, że będę zadowolony z zakupu(powinienem być:))Nic nie stula nie puka:) Ładnie się prowadzi i nic nie ściąga:)
Jutro jadę i biorę:)
Pozdrawiam:)
[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post dodany o 20:31 ---------- Poprzedni post dodany był o 20:28 ----------[/SIZE]
[/COLOR]Jakby coś się działo z maską to raczej byłoby widać po błotnikach? Tutaj kolor i punkt padania światła odblasku był taki sam
-
Życzę udanego zakupu i byś był zadowolony a z forum korzystał jedynie by zaspokoić ciekawość;p Bezawaryjności:)