Nie pasowało użytkownikom, że np ich fabryczne radio nie odtwarza mp3, bądź chcieli mieć usb, dlatego zamienili na inne typu sony czy innych marek.
Osobiście uważam, że radia ori mają w sobie coś.
To jest widok strony w wersji do druku
Nie pasowało użytkownikom, że np ich fabryczne radio nie odtwarza mp3, bądź chcieli mieć usb, dlatego zamienili na inne typu sony czy innych marek.
Osobiście uważam, że radia ori mają w sobie coś.
uważam że jak ktoś ma już w stilo kasetę i wymienia bo chce CD to lepiej kupić oryginalne ze stilo i z CD
oglądałem stilo, i było włożone zwykłe radyjko...oryginalne pewnie miało lepsze parametry...i znalazłem kilka dni wcześniej wystawione radyjko, które koleś puścił za 80f...radio z cd...auto miało cenę 750f...ramki chodzą po nawet 6f...radio ze szrotu z 10f...do tej pory wałki robili nasi rodacy, lub szeroko pojmowani słowianie :) można o tym sporo popisać :) ale to taka Nasza natura...Iry się uczą dość szybko naszej zawiłości hehe
jade dziś oglądać stilo...rocznik 2004, ale silnik w benie 1.2...co o tym myślicie :) ale szybciutko...zapomnieć...czy może kupować...
1.2 fajna jednostka więc jedź oglądać.. Gdybyś widział 1.4 to ew. sobie daruj.. Ale to też wszystko zależy od stanu auta i jak kto dbał..
czyli jednostka 1.4 jest felerna, a 1.2 1.6, 1.8 to gitarka tak :) proszę o więcej info...
Kiedyś słyszałem że w silnikach 1,4 występuje problem ze smarowaniem , wiadomo że nie występowało to we wszystkich silnikach .
Jeśli ktoś jest zainteresowany stilo to zapraszam - mój jest do sprzedania :)
Pisać na priv :)
Jeździłem kiedyś w firmie z autem silnikiem 1,4. Bardzo dobrze sie sprawował.