Co jak co po krzykach, że ma zdrożeć o 40gr, to zaraz usłyszeliśmy, że ma stanieć. A dzisiaj jeszcze, że gaz z Rosji (ziemny) ma stanieć o 15%. Same optymistyczne wieści.
To jest widok strony w wersji do druku
Co jak co po krzykach, że ma zdrożeć o 40gr, to zaraz usłyszeliśmy, że ma stanieć. A dzisiaj jeszcze, że gaz z Rosji (ziemny) ma stanieć o 15%. Same optymistyczne wieści.
gaz ziemny jeśli potanieje to tylko nieznacznie. PGNiG bodajże 3 miesiące temu wystosowało do URE wniosek o ponad 10% podwyżkę ceny gazu ziemnego. na razie wniosek jest rozpatrywany, ale już dziś można powiedzieć (o czym zresztą piszą media), że obniżka zakończy się prawdopodobnie brakiem planowanej podwyżki. typowy, polski absurd.
wszyscy moi sąsiedzi, którzy jeszcze parę lat temu korzystali z dobrodziejstw gazu ziemnego, dziś wypalają śmieci w piecach zasypowych. korzyść jest jedna i zasadnicza - jest taniej. oszczędza się na opale, oszczędza się na wywózce śmieci. specjalnie się im nie dziwię, bo skoro nasi politycy nie potrafią zadbać o interesy swoich rodaków, to społeczeństwo będzie mieć w nosie najdroższą "ekologię" w Europie.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
pogratulować. i gdzie zagazowałeś? :)
Witam. Mam pytanko jak założenie gazu na w/w silnik wpływa? wczoraj zakupiłem właśnie Stilo z takim silniczkiem a do tej pory miałem tylko ropniaka Lagunkę :) tak że z gazem nie miałem doczynienia . Czy gaz nie wpływa na szybsze zużycie?? silnika?? i co to znaczy BRC i czym się różni od innych??
BRC to po prostu firma.. Jak każda ma plusy i minusy ale ogólnie ludzie chwalą. Temat dość szeroki.
Jak gaz to z głową, nie najtańszy bo się przejedziesz. Dobra instalacja i dobrze założona nie stwarza żadnych problemów w eksploatacji. Czy silnik się zużywa bardziej.. Pewne jego elementy na pewno ale sprawna instalacja nie psuje auta jak to się zwykło mówić a elementy które trzeba wymieniać częściej to np. tłumik. Padnie Ci po 3 latach np. to go wymienisz za 150zł ale będzie za co bo przecież przez rok można już zaoszczędzić sporo..
jeszcze raz dałem szansę chłopakom z południowej jak narazie jest ok ,przy 30 stopniach zał lpg na te pogody ok 2km jazdy,komp pokazuje mi też spalanie lpg,poj 42litry.zostałem zmuszony zagazować miesięcznie przejezdzałem za ok 900zł pb.no i szykują mi sie TROJACZKI:smile:będą koszty
No stary no to potrójne gratulacje :D Sobie jakoś tego nie wyobrażam ;)
Dzięki byrrt :) za odpowiedź :) pioneer81 gratuluję strzału :))
dzięki koledzy:smile:
Gratuluję serdecznie.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
No to i ja się dołączę ... :)
GRATULACJE ... :D
Sorry za OT ... :P
:smile:dzięki