To jest widok strony w wersji do druku
-
Do centralnego stopu kontrolka awaryjna nie odnosi się tylko do świateł podstawowych,i faktycznie sprawa dotyczy punto 2 fl,ta kontrolka zapaliła mi się tylko 2 razy w odstępie kilku sekundowym,podjeżdżałem tyłem pod krawężnik,i chwilę stałem na hamulcu roboczym,tak że było trochę świecących świateł.Wsteczny,wszystkie stopy,mijania+radio.Według mnie mały spadek zasilania na któreś światło.
-
Witam,
jestem tu nowym szczęśliwym posiadaczem Stilona i jak dotąd nie mialem przyjemności wypowiedzenia sie :)
Drodzy klubowicze mam mały problem z komunikatem bulb rear fog failure ...
Problem pojawił sie po wjechaniu w dziure (tj przywaliłem pogłoga i nagle sie pokazało to dziadostwo)
Próbowałem juz chyba wszystkiego:
- nowe zarówki przeciwmgielne
- wyczyściłem wszystkie styki przy podłaćzeniu zarowek
- restatr na klemach
- sprawdzone wszystkie bezpieczniki
Dodatkowo wczoraj jadąc po "kocich łbach" pojawił sie nowy komunikar - right rear indication
Wyczytsałem ze to jest jeszcze kwestia wyczyszczenia jakiejś dodatkowej wtyczki w schowku bagażnika ...
Ale jedyna którą znalazłem to od AirBagów, gdzie tam jest jeszcze inna wtyczka maze ktoś jakieś foto wstawić alo mize macie jakis "Manual for Dummies" :P
Lub inne sugestie co mozna by jeszcze zrobić.
Z góry dziekuję pomoc
Radar79
-
Normalna wtyczka do lampy :-) tylko trzeba glębiej sięgnąć :-)
-
No właśnie poszperałem i chyba już wszystkie wtyczki które tam sa przejżałem i przeczyściłem ...
Nawet reflektor wymontowałem ... w sumie to oba ... dodatkowo zdjąłem tapicetke klapy zeby sprawdzic czy nie ma tam zadnego dodatkowego łaczenia :(
A co gorsza miernikiem sprawdzam napiecie na wtyczkach od przeciwmgielnych i napiecia nie ma :(