Dokładnie, kompletną kostkę ISO jedną i drugą stronę można śmiało dostać w cenie do 20zł za całość.
To jest widok strony w wersji do druku
Dokładnie, kompletną kostkę ISO jedną i drugą stronę można śmiało dostać w cenie do 20zł za całość.
ino że czy to brava bravo czy marea fabrycznie już tam jest kostka ISO, więc zakup nowej kostki nic nie zmieni, w fabrycznej kostce są dodatkowe przewody których w nowej ISO nie będzie gdzie kolory będą na pewno inne i okroimy, nie będzie tych przewodów:
1. VSS signal input (speed volume adjustment)
6. parking lights (dash lighting)
pozostaje miernik do ręki i podłączyć podstawowe przewody.
Masa
+12v
+12 po zapłonie
i to wystarczy do prawidłowego działania każdego radia, dodatkowo pozostają dwa przewody w zależności od zastosowania:
oświetlenie (nie zawsze)
+12v po załączeniu (do wysterowania anteny czy wzmacniacza) - jeżeli nie mamy takich urządzeń nie podłączamy.
A wie ktoś jaki kolor kabla ma - VSS signal input (speed volume adjustment) ?
Kolor kabla znajdziesz w Workshop manual.. To jest zdaje się pin 1 kostki..
No nie znalazłem.Zgadza się jest to pin 1 kostki.Tyle że złącze iso miałem odcięte jak kupiłem auto,kable mam polutowane i koszulki termokurczliwe pozakładane.
Jakby mógł ktoś sprawdzić jaki to kolor kabla to będe wdzięczny
Jakbyś nie doszedł wyślij mi PW to w domu sprawdzę.
witam, podepne sie pod temacik.
chcę zamontować nowe radyjko w mojej merry. chciałbym zapytać za co odpowiadają te kabelki na załączonej fotce, bo nie mam wejścia w nowym radiu na te kable.Załącznik 7005
zestaw głośno mówiący, zmieniarka albo sterowanie w kierownicy któreś z tych ale stawiam na głośno mówiący