seth Na szrocie koło mnie... znaczy koło sklepu w którym pracuję, przez płot mam złomowisko, akurat widziałem dzisiaj kilka pralek.
Jak chcesz to mogę coś zagadać z gośćmi którzy tam pracują, ale może masz coś takiego u siebie w okolicy.
To jest widok strony w wersji do druku
seth Na szrocie koło mnie... znaczy koło sklepu w którym pracuję, przez płot mam złomowisko, akurat widziałem dzisiaj kilka pralek.
Jak chcesz to mogę coś zagadać z gośćmi którzy tam pracują, ale może masz coś takiego u siebie w okolicy.
jakby sama nie pociągnęła to ją zaleje pompując tzw gruszką a potem sama może pociągnie.
kamyk jak możesz to popytaj u mnie to raczej ciężki temat. może faktycznie coś z pralki lub zmywarki by się znalazło byłbym wdzięczny
Na pewno działa, jak już pisałem wcześniej znajomy ma zrobione coś takiego i działa bez zarzutu.
to jak możesz to zapytaj co i jak jak możesz
no nic zobaczymy jak z tej pompki od pralki to wyjdzie
seth Przepraszam, ale ani wczoraj, ani dzisiaj nie miałem czasu. Jutro powinienem już mieć trochę luźniej, więc skoczę i zobaczę co da się zrobić.
no spoko to czekam na informacje
Więc tak. Jest jedna pompka która byłaby idealna, ale nie sprawdzałem jeszcze.
Gość ze szrotu powiedział,ze za parę złotych ją odda, więc myślę, że dyszka/dwie.
Daj znak sygnał, to wykręcę i sprawdzę, jak będzie OK.to Ci wyślę.
no spoko to ja czekam co tam się urodziło. mam nadzieję że będzie sprawna