Furka ładna. Stożek, będziesz miał głośniej lepszą kulturę pracy jeśli zrobisz zimny dolot. Spalanie nie powinno wzrosnąć.
To jest widok strony w wersji do druku
Furka ładna. Stożek, będziesz miał głośniej lepszą kulturę pracy jeśli zrobisz zimny dolot. Spalanie nie powinno wzrosnąć.
Chyba najlepiej będzie jakpokombinuję ze stożkiem jeszcze zanim go zakupię. Wyczaję jakiegoś znjomka z odpowiednim filtrem i podziałamy. Wynikami podzielę się na forum jak tylko uda się coś ustalić.
Simota wydała fajną obudowę z Carbonu, która bardzo dobrze odseparowuje ciepło od silnika. Wchodząc na stronę simoty możesz zobaczyć co i jak.
Kolega ma to w Preludzie i powiem Tobie, że pięknie to się sprawuje.
Dzisiaj została wymieniona chłodnica klimatyzacji i autko dostało nowy płyn chłodniczy, już zimowy (do -33) :) Po 10tym nabiję klimę, i w końcu wygaszę poduchy.
A chłodnica nowa czy używana? Ile mniej więcej dałeś? Drogi biznes?
Chłodnice dostałem razem z zakupem auta i nie wyglądała jak używka :) pamiętam gadke z poprzednim właścicielem o jakiś 150zł. Spalanie rośnij!
Troszkę zaniedbałem temat, ale już robię update.
Auto jest totalnie na setupie zimowym. Na alusy wpadły opony zimowe TOYO, w międzyczasie ukręcił się jeden zewnętrzny przegub i wymienialiśmy na parkingu centrum handlowego.
HaGieTa dostała też na zimę seryjny zawias (podniosło się o jakieś 5-6 cm), bo śnieg hamował mnie jak jechałem.
Szykuję się do wymiany kierownicy bo ta już się zmęczyła, od razu wymienię taśmę od poduchy i czujnik ABS (uważajcie przy montażu i demontażu, łatwo uszkodzić)
śliczna hgtka:) ciekawe ile praktycznie wałki z vt dodają mocy