Kupiłem kiedyś oryginały valeo i bardzo krótko wytrzymały.. W BBMach są pióra 580 (23') i 480 (19') a na tył to nie wiem - też chyba zależy jakie ramie mamy..
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
To jest widok strony w wersji do druku
Kupiłem kiedyś oryginały valeo i bardzo krótko wytrzymały.. W BBMach są pióra 580 (23') i 480 (19') a na tył to nie wiem - też chyba zależy jakie ramie mamy..
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Jakby co, to od strony kierowcy 600ka tez spokojnie wchodzi :D
Ja od 1,5 roku jeżdżę na wycieraczkach Boscha, ten model WYCIERACZKI BOSCH A551S FIAT BRAVA BRAVO DO r.2001 (2629080027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i w dalszym ciagu działają rewelacyjnie, dobrze zbierają, sa ciche, jakbym miał kupować to tylko te ponownie ;-)
Ja mam u siebie dwie 550 które założył poprzedni wlasciecel. Ta od pasażera jest troszke za długą ale nie przeszkadza to jakoś specjalnie :)
Lukq podobnie jak i ja, miałem Boscha i nie narzekałem, ale że mam 3 kierowców to nie ma tak, że wycieraczki zimą się nie zniszczą, ktoś musi po lodzie przeciągnąć i po sprawie, ale tej za 8zł chociaż nie szkoda. Akurat po ostatniej zimie nie zmieniałem do tej pory i wcale źle nie zgarniają. Przydałby mi się jedynie spojlerek na ramię od kierowcy, bo pasażera ma i nie ucieka, a kierowcy potrafi czasem podskoczyć. Co do długości to potwierdzam słowa egona, 600mm pasuje bez problemu na miejsce kierowcy, chociaż nawet wydawało mi się, że dłuższą kupowałem, jakby co to jeszcze się tu poprawię. :)
Ja zawsze i wszędzie montowałem i chwaliłem valeo. W pracy też je w 99% montujemy valeo. ale do mojej bravy trafiły się jakieś trefne praktycznie od początku słabo zbierały a z czasem było jeszcze gorzej. myślałem że to może po trosze wina szyby bo ma pełno takich drobnych rysek. ale pewnego dnia w czasie wielkiej ulewy zatrzymałem się na stacji i kupiłem po 11 zeta za szt czyli połowę wartości valeo wycieraczki firmy alca. i tak sobie śmigam na nich z półtora roku i nadal dobrze sobie radzą, 1000 razy lepiej niż te trefne valeo.