To jest widok strony w wersji do druku
-
chciałem jeszcze o coś dopytać. mianowicie kumpel kupił takie coś RADIO PEIYING PY-6198U 4X45W CD MP3 USB SD MMC 24h (1758522288) - Aukcje internetowe Allegro i mówi ze Pioneer się przy tym chowa bo mówi że słyszał i wie lepiej... Jakoś mnie to nie przekonuje a co wy o tym sądzicie???
-
Peiying montowany chyba jest w skodach o ile się nie mylę. Też mógłby być, choć ja dalej skłaniam się w stronę pionka.
-
ale i tak kupiłem już Pioneera gra rewelacyjnie, czysto i dynamicznie nawet na tych moich głośnikach...
-
-
Radio juz kupiłes, więc za pózno piszę pewnie, ale dla informacji napiszę, ze ja mam Sony juz 3 lata i jestem strasznie zadowolony ;)
O takie Radio odtwarzacz CD/MP3/USB/pilot SONY CDX-GT420U (1775081258) - Aukcje internetowe Allegro
Jest tylko błąd w aukcji, ponieaz radio ma 4x52W a nie 45W ;)
Radio Sony CDX-GT420U - opis, informacje, dane techniczne produktu
-
-
ciril Clarion to zawsze Clarion na pewno nie będziesz zawiedziony ;)
-
na razie mam pilniejsze (i kosztowne) "inwestycje" w autko (czyt. doprowadzenie do porządku kilku rzeczy jak to używane auto po dwóch handlarzach. no i kilka dodatków od siebie. ale kiedyś chciałbym zainwestować w jakieś porządne caraudio. może właśnie takie radio i może hertze ... cóż marzenia piękna rzecz.