To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Seryjne radio -
Jest połączone z komputerem pokładowym i wyświetla mi info na zegarach a jak podłączę inne to będzie mi się pojawiać komunikat że z radiem jest coś nie tak. Jego możliwości są wystarczające i do tego fajnie pasuje do tapicerki dodatkowo dodam że składany jest z części pionieera wiec zaś taki szmelc to nie jest.
-
Witam jestem nowy i sorki ze odswierzam temat mam maree z fabrycznym radie i mam pytanie czy po zakupie na allegro Brak wyjscia na wzmacniacz konwerter audio M006 (3059120148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bede mogl podlączyc wzmacniacz np. taki WZMACNIACZ SAMOCHODOWY BLAUPUNKT EMA 260 (3059158564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pamietam jak wczesniej podłączałem wzmacniacz pozyczony od brata był problem.Po podłączeniu wzmacniacza do zasilania nastepnym krokiem bylo podłączenie glosnikow i dalej przystapilem do podłączania kabli od radia głosnikowych podłączam + jest ok podłączam - radio sie wycisza zapytanie jest czy przy wykorzystaniu tego konwertera problem sie rozwiąże.A gdzies wyczytalem ze w tym radiu system glosnikow jest separowany ze glosniki maja oddzielna mase i przy zwarciu - z masa auta tak sie wlasnie dzieje.Sorki za moja pisownie ale pisze z komórki i prosze o wyrozumialosc.Pozdrawiam.
-
-
Dzięki sebaoo2 tylko czy to niejest to samo tylko z opcją lutowania? Z wyglądu są podobne do siebie...Ale poki co opis produktu mówi sam za siebie.Pozdr...
-
z tamtego adaptera to te kabelki są dziwnie podłączone, tu masz bezpośrednio podłączasz z jednej strony głośniki z drugiej czincze do wzmacniacza, potem podłączasz zasilanie wzmacniacza i będzie grać, a i jeszcze kwestia wyłączania wzmaka bo seryjne radio nie ma rem?;-)
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
wiadomo że z takiego adaptera to będzie trochę gorsza jakość dźwięku;-)
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
no i suba oczywiście podłączasz:smile:
-
Hej,
ja mam taki problem.
Odkodowałem radio, ale nie słychać zadnych stacji na FM
fale Am i te kolejne słychać trzeszczenie radia i czasami może się coś chwyci....
ale FM milczy
ktoś coś wie?, pytałem u elektronika, mówi o jakiejś części czy przekaźniku, 150 zł chciał
-
na poprzednim radyjku łapał fm? być może kupiłeś niesprawne radio częsta przypadłość
-
a czy takie radio da się naprawic? ;)
miał ktoś taki przypadek z tym FM?
-
nikt się nie podejmuje napraw - ja kupowałem używane od kolegi z forum