To jest widok strony w wersji do druku
-
coś mam - do tej pory siedziałem na googlechrome - może dlatego
wychodzi iż w języku kodów moje sprężyny to :
Kod produktu : 50704418
zastosowanie : M60,M61,M62,M92
a amortyzatory to :
Kod produktu : 50703732
zastosowanie:M60, M61,M62
lub
Kod produktu : 50705406
zastosowanie:M60, M61,M62,M92
teraz pytanie - po co mi te info ??
i tak nie potrafię powiedzieć co oznaczają te literki i cyferki
Może znając te dane ktoś jest w stanie powiedzieć czy zawieszenie jest inne od "zwykłej" wersji czy jakieś nietypowe - obniżone - utwardzone ??
a głównie chce wiedzieć w jaki sposób utwardzić zawieszenie bez obniżania , nie chcę wymienią dobrego zawieszenia tylko je udoskonalić (pisze tak aby nie czytać propozycji - ZAMIEŃ NA GWINT I DAJ WYSOKO)
-
np pojedziesz do sklepu motoryzacyjnego czy spojrzysz na allegro i tam po numer tych właśnie się wszystkiego dowiesz.
-
jak tak to łokii 8) dziś po pracy jadę z tymi danymi do sklepu oby tamci wiedzieli więcej niż JA ;D
no i niestety inteligenci w sklepach mówią :
my możemy sprowadzić jakieś sprężyny dla Pana - jakie pan powie czy to od stilo 2.4 czy jakieś inne, ale czy będą pasować to nikt tego Panu nie powie. My ściągniemy Pan nie kupi i my zostajemy z problemem na półce - niech Pan na forum gdzieś poczyta może tam ktoś będzie wiedział :(
a co mówią w sklepie ASO :
mi komputer mówi iż do schumachera są inne literki niż do innych stilo ale czy jak zamówię czy przyjdą inne naprawdę czy inne tylko z nazwy tego to my nie wiemy
:sciana:
czyli mówiąc krótko
nikt nic nie wie i nie chce zamawiać towaru w ciemno i nie interesują się takimi klientami którzy zadają za dużo pytań - Pan ma wiedzieć co Pan chce kupić i spadać i dać nam spokój
Ale dzięki chłopaki za chęć niesienia pomocy - mam nadzieję iż kiedyś będę w stanie się zrewanżować