z klima :) dzieki za informacje :) bo myslalem ze 5litrow starczy a tu zaskoczenie :P :)
mam nadzieje ze taki amator jak ja da sobie z tym sam rade :) wymiana + odpowietrzanie :)
To jest widok strony w wersji do druku
z klima :) dzieki za informacje :) bo myslalem ze 5litrow starczy a tu zaskoczenie :P :)
mam nadzieje ze taki amator jak ja da sobie z tym sam rade :) wymiana + odpowietrzanie :)
pawsta1989, ja posiadam wersję 110km i powiem Ci że spuszczenie płynu przez korek spustowy w chłodnicy nic Ci nie da,ponieważ węże wchodzą do górnej części.Jeżeli też tak jest u Ciebie to musisz rozpiąć jakiś przewód przy silniku,w jego dolnej części.Jeżeli nikt tego nie tykał to trzeba zniszczyć fabryczną opaskę,więc przygotuj się i zakup nową opaskę w sklepie.
hm to bardzo nie dobrze :P
Zdaje mi sie ze ktos mogl wczesniej ruszac bo wyglada na to ze mogl miec dzwona a wtedy cala chlodnica wymieniana. No chyba ze ktos cos zchrzanil z montarzem (?)
Wcale by mnie to nie zdziwilo bo co chwile wynajduje rozne rzeczy niedokladnie zrobione...
Jest możliwa, kumpel wrócił do PL z Bułgarii z padniętą UPG, przypłacił za to wymianą całego silnika.Cytat:
z uszkodzoną uszczelką jazda autem była by nie możliwa a on jeździ