co oznacza ten błąd?
O co chodzi?
Fiat Punto my2012 1.4 benzyna 77KM
To jest widok strony w wersji do druku
B0113 hatası gerçekten şaşırtıcı. Koltukları yıkadıktan sonra ortaya çıktı. Halbuki ağırlık sensörü yada kemer tokasından değil. Kabloları kontrol etmemiz gerekiyor sanırım.
Błąd P0486-00 Czujnik położenia niskociśnieniowego zaworu EGR ktoś jest w stanie nakierować co sprawdzić oprócz samego czujnika?
Super info dziękuje. ps. mi wyskoczył B1027 chyba naprawa lusterka to uruchomiła.
Witajcie nie znalazłem konkretnego odniesienia do błędu U1602 Tylko ze uszkodzona linia Can pacjent to Bravo 2 1.9 150ps
Kręci nie odpala
Jakieś podpowiedzi kile widziane
Pozdrawiam
Linia CAN nie powinna przeszkadzac, na plaku zapala?
Nie znajduje takiego błędu, albo gapa ze mnie. Mam Fiata Tipo 2019 1.3 MultiJet i taki błądod trzech dni. Ktoś miał coś takiego.?
W tym spisie go nie ma, bo "nowy" wg. oznaczen. Masz problem z filtrem DPF(chyba wiesz ,ze go masz w aucie?) Musiales kilka razy przerwac proces wypalania filtra i sterownik się "wku...ił" i wywalil bleda. Zrobić mu diagnostkę zobaczyc ,stan zatkania filtra, roznice cisnien i zrobic mu wypalanie serwisowe. Moze sz jechac na autostrade i ekspresówke i wstawic mu w palnik tak do 3 tys. /rpm, na 3lub 4 biegu ,jadac tak z 5 minut.Moze sie wypali ,bez wymuszania serwisowego. A blad sam moze zniknąc po ustaniu anomalii.:lol::roll:
Witam ,czy ktoś z forumowiczów orientuje się co może być przyczyną błędu B22A5 . Pali się kontrolka airbag oraz info o ochronie pieszego ?.
https://www.freemont.pl/viewtopic.php?t=1375 piszą o tym bledzie?!:lol:
Cześć,
P068A Fiat Punto Evo 1.2
Ktoś miał taki błąd?
Pomożecie?
Pozdrawiam